BAL 11. Grup'ta Neler Oldu?

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta mücadele veren Kayseri ekiplerinin gelecek sezonki durumu belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

BAL 11. Grup'ta Neler Oldu?

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele veren Kayseri ekiplerinden Develigücü kümede kalmayı başarırken, Hacılar Erciyesspor, 2 sezon sonra lige veda etti.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele veren Develigücü ile Hacılar Erciyesspor’un gelecek sezonki durumu belli oldu. Ligin ilk yarısını Hacılar Erciyesspor’un 7 puan gerisinde tamamlayan ancak ikinci yarıdaki başarılı performansı ile rakibinin 4 puan önüne geçen Develigücü, sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala kümede kalmayı garantiledi. Bu haftayı maç yapmadan geçerek 3 puanı hanesine yazdıracak olan Develigücü, son haftaya rakibinin en az 4 puan önünde gireceği için kümede kalmayı başarmış olacak.

Öte yandan Hacılar Erciyesspor ise, ligin ikinci yarısına 7 puan avantaj ile başlamasına rağmen üst üste aldığı kötü sonuçlar neticesinde küme düşmekten kurtulamadı. Ligin tamamlanmasına 2 hafta kala, iki maçını kazansa dahi kümede kalmayı başaramayacak Hacılar Erciyesspor, iki sezon sonra Kayseri Süper Amatör Küme’ye dönüş yapacak.

Ligde son 2 haftaya girilirken Develigücü 41 puanla üçüncü sırada bulunurken, Hacılar Erciyesspor ise 37 puanla 5. sırada yer alıyor.

BAL 11. Grup'ta Neler Oldu?