Başkan Ağca: 'Bakan Özhaseki'nin sayesinde İldem Park Avm açılıyor'

İLDEM PARK AVM'nin bitmesine sayılı günler kala yetkililer tarafından proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Ağca: 'Bakan Özhaseki'nin sayesinde İldem Park Avm açılıyor'

Gerçekleşen toplantıya İldem Erciyes Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Ağca, Sonea Sierra Genel Müdürü Maxence Liagre, Kiralama Direktörü Burcu Aktuğ ve yatırımcılar ile çok sayıda davetli katıldı.

Proje tanıtım toplantısında ilk konuşmayı yapan İldem Erciyes Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Ağca, konuşmasına İldem Konut Yapı Kooperatifi hakkında bilgiler vererek başlarken, İldem Park Avm ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Kayseri’de kooperatiflere karşı olan kötü algıyı değiştirerek kooperatife güven oluşturduklarına değinen Başkan Ağca, “11 binin üzerinde konutu kısa sürede hak sahiplerine teslim ettik ve kooperatiflere olan kötü algıyı kırdık. Bu yanlış algıyı gidererek çok ciddi bir güven oluşturduk. Burada şu an 10 bin konutluk dev bir potansiyelden söz ediyoruz bu Avm’nin yanında ve sağında solunda. Peki böyle bir projeye neden ihtiyaç duyuldu. Takdir edersiniz İldem bölgesi şehre biraz uzak. Yaklaşık 20 kilometre mesafede. Alışveriş yapabileceğiniz, insanların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı ortamların bulunmaması bizi böyle bir projeye gerçekleştirmeye itti” dedi.


BAKAN ÖZHASEKİ’NİN SAYESİNDE AÇILDI

Proje tanıtımında konuşmalarını sürdüren Başkan Ağca, söz konusu projenin gerçekleşmesine en büyük katkının Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ait olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Şu anda sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki beye bu projeyi ilettiğimde Allah razı olsun gerçekten çok ilgi gösterdi. Dedi ki; ‘biz de Kayseri’nin değişik bölgelerinde değişik yaşam alanları oluşturulmasını hakikaten canı gönülden istiyoruz.’ Bakanımız, bu bölgede çok talep olmasına rağmen sadece bizim bulunduğumuz alanı ticaret alanına çevirerek bu ruhsatlandırmayı bize tanıdı. Bu anlamda biz buranın oluşumunda en büyük katkıyı sağlayan bakanımız Mehmet Özhaseki’ye çok teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

KAYSERİ’NİN 6’NCI AVM’Sİ

Tanıtım toplantısında projeyi tanıtan Kiralama Direktörü Burcu Aktuğ ise İldem Park Avm hakkında bilgiler paylaştı. 15 bin 770 metrekare alana sahip olan ve 80-90 mağazası bulunacak olan projenin Kayseri’deki 6. Avm olduğunu dile getiren Aktuğ, bu projenin söz konusu bölgenin göz bebeği olacağına dikkat çekti. Toplantıda ayrıca Sonea Sierra Genel Müdürü Liagre ise Türkçe olarak Sonea Sierra şirketi hakkında bilgiler paylaşarak bu projeye çok önem verdiklerini kaydetti. HABER: KAAN AKBAŞ