Başkan Ali Çamlı'dan Müjdeli Haber – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da sona yaklaşıldı. Yönetim büyük bir gayretin ardından transfer tahtasında mutu sona çok yakın. Toplamda 603 günlük kapanışının ardından Başkan Ali Çamlı'nın açıklamasıyla Sarı-Kırmızılı takıma yeni oyuncular için geri sayım başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Başkan Ali Çamlı'dan Müjdeli Haber – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı müjdeli haberi verdi. Sarı-Kırmızılı taraftarı heyecanlandıracak haberi veren Çamlı, toplamda 603 gün boyunca kapalı kalan transfer tahtasının, 13 Eylül Çarşamba günü itibarıyla açılacağını duyurdu. Çamlı, 60 dosyanın, sadece 2 tanesinin kaldığını ve bunların da tamamlanıp temizleneceğini söyledi. Bu gelişmeyle birlikte, Kayserispor'un transfer yasağının kaldırılacağı ve yeni oyuncuların kulübe katılacağı kesinlik kazandı.
Başkan Ali Çamlı, transfer tahtasının açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uzun bir süreç sonunda nihayet transfer yasağımızı kaldırıyoruz. 60 dosyanın sadece 2 tanesi kaldı. Taraftarlarımıza müjdeyi vermekten mutluluk duyuyoruz. Yeni transferlerle güçlü bir Kayserispor oluşturmayı planlıyoruz" dedi.
13 Eylül Çarşamba günü açılacak olan transfer tahtasıyla ilgili olarak taraftarlar ve futbolseverler büyük bir heyecanla bekliyor. Kayserispor'un hangi oyuncuları transfer edeceği ve kadrosunu nasıl güçlendireceği ise merakla bekleniyor. Şu ana kadar Onurcan Piri, Julian Jeanvier, Hasan Ali Kaldırım, Yusuf Erdoğan ve David Akintola ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Yasağın kalkmasıyla birlikte bu oyuncular imza atarak, kendilerini Kayserisporlu yapan imzayı atacaklar.