Başkan Büyükkılıç esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Büyükkılıç, haftanın son iş gününde, Kayseri Hali'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç esnaftan gelen talep ve önerileri dinledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Başkan Büyükkılıç esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin gıda zincirinde önemli bir yeri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, tek tek esnaflarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Başkan Büyükkılıç, tezgâhlardaki ürünleri de inceleyerek, esnafa hayırlı ve bereketli işler diledi.
Hem ürünlerin fiyatının uygun hem de kaliteli olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, ‘Huzur içerisinde bir Cuma sabahında halimizi ziyaret ettik. Esnaflarımızı dinledik, ürünlerini yerinde gördük ve hakikaten hem ürünlerin kalitelisi hem de fiyatların uygun olduğunu görmekten de ayrıca memnuniyetimizi paylaşmak istiyoruz’ dedi.
Esnafların taleplerini de değerlendirdiklerini kaydeden Büyükkılıç, her zaman olduğu gibi taleplerin gereğini yapma yönünde irade göstereceklerini belirtti.

Başkan Büyükkılıç esnaf ziyaretleri sürdürüyor

Büyük memnuniyet

Başkan Büyükkılıç, yönetime misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, hal esnafına hayırlı ve bereketli işler temenni etti. Büyükkılıç, hal esnafının kasa garajı talebi için de Valilikle yapılacak görüşmeler neticesinde gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ederek, ‘Önemli olan bu şehrin huzuru, esnafımızın ağız tadıyla ürünlerini temin etmesi ve satması’ diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Acar ise esnaf dostu Başkan Büyükkılıç’a hal esnafı ile iç içe olduğu ve her zaman esnafın sorunlarını çözme konusunda ekibiyle gayret gösterdiği için teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç esnaf ziyaretleri sürdürüyor

Başkan Büyükkılıç’ı, sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan esnaf da talep ve önerilerine anında cevap veren Büyükkılıç’a teşekkür ettiler. 
Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç’a, hal kompleksi ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ufuk Sekmen ve Mücahid Soyak ile daire başkanları da eşlik etti.