Başkan Büyükkılıç, şehit ve gazi aileleriyle iftar sofrasında buluştu
Başkan Büyükkılıç, şehit ve gazi aileleriyle iftar sofrasında buluştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen iftarda, Başkan Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, davetlilerle yakından ilgilendi.
‘‘Şehitlerimizin emanetine sahip çıkıyoruz’‘
İftar programında konuşan Başkan Büyükkılıç, şehit ve gazilere duyulan minneti dile getirerek, ‘‘Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu canlarını feda eden kahramanlarımıza borçluyuz. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim en büyük görevimiz’‘ dedi.
Vali Gökmen Çiçek de Çanakkale Zaferi'nin önemine vurgu yaparak, ‘‘Evlatlarını vatan için feda eden ailelerimize ne yapsak az. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz’‘ ifadelerini kullandı.
Programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla şehitler anıldı. Başkan Büyükkılıç ve protokol üyeleri, iftar sonrası şehit ve gazi aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Büyükkılıç’tan teravih sonrası vatandaş buluşması
İftar programının ardından Başkan Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Nuhağa Camii'nde teravih namazını kılan Büyükkılıç, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Belediye olarak her zaman halkın içinde olduklarını belirten Büyükkılıç, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu en iyi şekilde yaşamak için bu buluşmaları sürdüreceklerini ifade etti.