Başkan Büyükkılıç 'tan Kayserispor açıklaması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anadolu Haber'e özel konuştu.

Başkan Büyükkılıç 'tan Kayserispor açıklaması

Kayserispor 'un durumunu değerlendiren Büyükkılıç, kentin önde gelenlerini kulübün yükünü paylaşmaya çağırdı. Büyükkılıç, "Kayserimizin böyle bir özelliği var, yükü paylaşmaz, yükü paylaşanları da eleştirir." dedi.


"MOTİVE EDİCİ YAKLAŞIM LAZIM"
ANADOLU HABER 'e özel açıklamalarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor 'un durumunu değerlendirdi. Şehrin tüm dinamiklerinin hep birlikte kulübe sahip çıkmaları gerektiğinin altını çizen Büyükkılıç, "Kayserimizin böyle bir özelliği var, yükü paylaşmaz, yükü paylaşanları da eleştirir. Ayrıca, katkı sağlamak yerine yeri geldiğinde herkes bir şeyler söyler. O açıdan daha çok katkı sağlamak ve yük paylaşmak lazım. Motive edici yaklaşım sergilemek lazım." dedi.
"BERABERLİĞE ABONE OLMAYA BAŞLADIK"
Büyükkılıç, Kayserispor 'un son haftalardaki performansıyla ilgili olarak ise, Sn haftalarda iyi oyun çıkarmasına rağmen, takımın performansının gole yansımadığını belirten Büyükkılıç, "Biraz beraberliğe abone olmaya başladık. Yenilmekten iyidir elbette ama yetmez. Ben de izliyorum, 4 maçtır iyi oynuyorlar, daha önceki gibi değiller ama sonuç odaklı bir 3 puan alamadık. Şeytanın bacağını kıramadık. Kırarız inşallah." diye konuştu.
"SAMET HOCA YARARLI OLACAK"
Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba 'nın, takım için faydalı olacağına inandığını dile getiren Büyükkılıç, "Samet Hoca tecrübeli bir spor adamı, Kayserispor 'umuzun kendisinden yararlanacağına inanıyorum. Berna Hanım 'a ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olsun, fedakarca Kayserispor 'umuza sahip çıkıyor. Biraz yük paylaşmayı bilsek daha iyi olur diyorum." ifadelerini kullandı.
Muhammed Kösedağ