Başkan Çolakbayrakdar'dan Kayserispor Sürprizi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, futbol sevgisini şehirde yaymak için Kayserispor formasını dağıttı. Kayserispor formasına kavuşan çocuklar Başkan Çolakbayrakdar'a tezahüratlarla teşekkür etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Çolakbayrakdar'dan Kayserispor Sürprizi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'de futbol sevgisini  şehirde yayılması adına önemli bir hamle yaptı. Bir mahalle ziyaretinde Başkan Çolakbayrakdar, top oynayan çocuklarla karşılaştı. Başkan Çolakbayrakdar, sürpriz yaparak, ‘Galatasaraylıyım’ diyenleri bile şehrin takımı Kayserispor forması hediye etti.
Çocukların sevincine ortak olan Başkan, ‘Galatasaraylıyım dedi şehrimizin takımı Kayserisporlu yaptık. Kayserispor'un renklerini gurur ve sevinçle taşıyan bu küçük yürekler, şehrimizin geleceğinin teminatı.’ dedi. Şehirdeki futbol aşkının yayılmasına adına gerçekleştirilen bu anlamlı jest sonrası, çocuklar da 'En büyük Başkan Ahmet Başkan' tezahüratlarıyla teşekkür etti. 
Kayserispor sevgisinin Kayseri’de yayılması adına Başkan Çolakbayrakdar’ın bu jesti sporseverler tarafından taktirle karşılandı.