Başkan Çolakbayrakdar İle 'Müdür İbo' Arasında Samimi Diyalog

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sahabiye Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında, mahalle esnafı tarafından 'Müdür İbo' olarak tanınan ve sevilen bir vatandaşla gerçekleştirdiği sohbet, ilgi çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Çolakbayrakdar İle 'Müdür İbo' Arasında Samimi Diyalog
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sahabiye Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde incelemek amacıyla bölgeye bir ziyaret ederken, mahalle esnafı arasında ‘Müdür İbo’ olarak tanınan ve sevilen bir vatandaşla yaptığı sohbet, beğenildi ve o anlar kameraya alındı. 

Ahmet Çolakbayrakdar, ilçedeki esnaflarla bir araya gelmeye ve yapılan çalışmaları yakından incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Sahabiye Mahallesinde yapaılan çalışmaları kontrol etmek amacıyla bölgeyi ziyaret etti. 

Çolakbayrakdar'a 'Müdür İbo' Eşlik Etti

Başkan Çolakbayrakdar’ın ziyaretine, esnaf arasında ‘Müdür İbo’ olarak tanınan vatandaş eşlik etti. Çolakbayrakdar, Sahabiye Mahallesi’nde esnafın nabzını tutarken, ‘Müdür İbo’ ile girdiği samimi diyalog memnuniyetle karşılandı. Sohbet sırasında gündelik sorunları dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, ‘Müdür İbo’ya özel bir isteği olup olmadığını sordu.

Vatandaş, Başkan Çolakbayrakdar'a olan yakınlığını dile getirerek; ‘Benim eski arkadaşım, beni çok sever’ dedi.