Başkan Çolakbayrakdar Vali Günaydın'ı misafir etti

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret etti.

Başkan Çolakbayrakdar Vali Günaydın'ı misafir etti

İadeyi ziyarette bulunduklarını belirten Vali Şehmus Günaydın, “Kocasinan’da ikamet eden biri olarak Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kayseri’mize hep beraber hizmet edeceğiz. Uyum içerisinde birbirimize destek olarak Kayserimizi daha da büyüteceğiz. İlimizi daha ileri noktalara taşıyacağız. Sorunları ele alırken istişareler içerisinde düşüncülerimizi ortaya koyarak, doğrusunu bulmaya çalışacağız. Bu uyum kültürü zaten Kayseri'mizde var olan bir olgudur. Tabii ki bu uyum kültürü şehrimize daha güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olacaktır.” ifadelerini kullandı.
 
Vali Günaydın’ı Kocasinan’da ağırlamaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar ise “Yüzölçümü bakımından Kayseri’nin en büyük merkez ilçesi olan Kocasinan’da 4 yıldır görev yapmaktayım. Kocasinan olarak; 156 bin hektar alan üzerinde yaklaşık 400 bin nüfusla kırsal ve merkez mahallelerimize hizmet ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde ziraat ve tarım alanında uğraşan vatandaşlarımız var. Merkezdeki mahallelerimiz de Kayseri’nin kadim mahalleleridir. Kayseri’nin sanayi, ticaret ve tarım alanları yoğun bir şekilde bölgemizde bulunmaktadır. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan sanayi siteleri, meslek
 
siteleri ve ticaret merkezleriyle büyük bir alanda hizmet veriyoruz. Ayrıca bölgemizin sınırları içerisinde havalimanı, otogar ve tren garı ile de ulaşımın kalbi ve şehrin giriş kapısı konumundayız. Tarihte İpek Yolu’nun merkezinde yer alan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kültepe, Kaniş-Karum’un bulunduğu yer, Kocasinan sınırları içerisindedir. Bu vesileyle zengin ve köklü bir tarihi geçmişe sahip olan şehrimize hizmet ediyoruz. ”diye konuştu.
 
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Çolakbayrakdar, ziyaretin ardından Vali Günaydın'a Kocasinan Belediyesi hizmet binasını gezdirdi.
 
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR YAPTIĞI HİZMETLERLE ÇERKESLERİN GÖNLÜNE GİRDİ
 
Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Birleşik Kafkasya Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Kafkas erkeklerin sembolü olan Çerkes kalpağı takan Başkan Çolakbayrakdar, “Çabamız, gayretimiz; bu şehirde yaşayan herkese layık olduğu güzel hizmetler yapabilmektir.” dedi.
 
Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin misafiri olan Başkan Çolakbayrakdar, yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. Dernek Başkanı Cemil Görücü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çolakbayrakdar’ın yaptığı hizmetlerle gönüllerde yer ettiğini söyledi.
 
Başkan Çolakbayrakdar ise Çerkeslerin her zaman kendilerine destek olduklarını belirterek, “Şimdiye kadar Çerkes kardeşlerimizin dostluğunu, samimiyetini ve sevgisi gördük. İnşallah bundan sonrasında da bu artarak devam edecektir. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu zamana kadar olduğu gibi farklı kültürlerde olup bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızla birlikte Kayseri özelinde bir araya gelebilme kültürü devam eder. Bizim de görevimiz şehirde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edebilmektir. Şehrin değerine değer katmaktır. Allah nasip ederse 31 Mart’ta vatandaşlarımızın iradesi sandığa tecelli ettiği zaman bir dönem daha seçilirsem; yaptığımız
 
hizmetlerin üzerine yeni ve farklı hizmetler ekleyeceğiz. Bu şehirde iyi hizmetler yapar, kubbede hoş bir seda bırakırsanız; bizden öncekilerin olduğu gibi iyi anılırsınız. Bütün çabamız, gayretimiz bu şehirde yaşayan herkese layık olduğu güzel hizmetler yapabilmektir.” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Çolakbayrakdar’a ziyareti sırasında Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve yönetim kurulu ile ilçe kadın kolları üyeleri de eşlik etti. BÜLTEN