Başkan'dan birlik mesajı!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamanın ardından birlik mesajı verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Başkan'dan birlik mesajı!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamanın ardından birlik mesajı vererek, 'Sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bağlarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 50+1 seçim sisteminin değiştirilmesine yönelik açıklama yapan Bahçli, 'Cumhurbaşkanımızın değerlendirmeleri tutarlı ve anlamlıdır. Fakat bu konuda bizim söylediğimiz sözler de bellidir ve esasen hiç değişim göstermemiştir. Vekil de belediye başkanı da seçmiyoruz, cumhurbaşkanı seçiyoruz' dedi.

Bahçeli şunları kaydetti: 'Cumhurun bütününü temsil edecek Cumhurbaşkanını seçiyoruz. MHP olarak dün ne dediysek, bugün de aynı düşüncedeyiz. Siyasi hayatımız boyunca kimsenin sırtına binmedik. Hiç kimseyi de sırtımıza bindirmedik. Onun bunun sırtından geçinen keneler bizi anlayamaz. Yük aldık, yük olmadık. Önce ülkem ve milletim demekten de asla vazgeçmedik.' 

Bahçeli'nin bu sözlerinin ardından sosyal medyada 'Cumhur İttifakı'nda ayrılık mı var?' sorusu gündeme geldi.

Palancıoğlu ise x sosyal medya hesabından, 'Sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bağlarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Cumhur İttifakı bu ülkenin teminatıdır. Allah, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin birliğini ve dirliğini daim eylesin.' dedi.