Başkan Demirezen: '30 Ağustos, Türk Milletinin Şanlı Zaferidir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Detaylar haberimizde..

Başkan Demirezen: '30 Ağustos, Türk Milletinin Şanlı Zaferidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Demirezen, ‘30 Ağustos, Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk milletinin ve onun kahraman ordusunun üstün fedakarlık ve inancıyla kazandığımız Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin sonucunda elde edilen zafer ile esarete teslim edilmek istenilen bir milletin şanlı zaferidir’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Demirezen’in mesajı şöyle;

‘30 Ağustos, Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk milletinin ve onun kahraman ordusunun üstün fedakarlık ve inancıyla kazandığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin sonucunda esarete teslim edilmek istenilen bir milletin şanlı zaferidir.

Tarihi ve mazisi büyük zaferlerle dolu olan Yüce Türk milleti, 30 Ağustos Zaferi ile egemenliğin kayıtsız ve şartsız yalnızca kendisine ait olduğu bir kez daha işgalcilere göstermiştir.

Anadolu’dan silinmek istenen Türk milleti, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının üstün çaba ve gayretleriyle son bir kişi dahi kalsa vatanını terk etmeyeceğini dünya aleme göstermiş, tıpkı 1071’de Sultan Alparslan komutasında zafere tam manasıyla inanan nesli gibi düşmanın üzerine atılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere mukaddes zaferde emeği geçen bütün kahraman Mehmetçiğimizi, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yüce Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle, saygılarımla kutluyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!’