Başkan Ergül: '2 yılımızı altyapıya harcadık artık üstyapıya çalışacağız'

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette Başkan Ergül, göreve geldikleri 2 yıl boyunca altyapıyla uğraştıklarını ifade ederek, bundan sonra ise üstyapıya ağırlık vereceklerini kaydetti.

Başkan Ergül: '2 yılımızı altyapıya harcadık artık üstyapıya çalışacağız'

Cemiyete yaptığı ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile görüşen Başkan Ergül, burada yaptığı açıklamalarda gerçekleştirdikleri faaliyetlerinden ve yapmayı planladıkları çalışmalardan bahsederek, 2016 yılının Akkışla için çok önemli bir yıl olacağını duyurdu.

 “DERDİMİZ HİZMET”

Ziyarette konuşmalarını “Derdimiz hizmet” diyerek sürdüren Akkışla Belediye Başkanı Ergül, bazı mahallelerde 1 metrelik dahi kanalizasyon bulunmadığını, şu an ise o mahallelerde kanalizasyon eksiği kalmadığını belirterek;  “Büyükşehir Belediyemizin bize 16 milyon TL'lik bir yatırımı oldu. Biz 2015 yılını tamamiyle alt yapı çalışmaları ile geçirdik. Kanalizasyon işini bitirdik. İçme suyu işimizin ihalesini gerçekleştirdik. Biz Akkışla'da iki yılımızı altyapı çalışmaları ile geçirdik. Bundan sonra ise üstyapıya ağırlık vereceğiz" dedi.

Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyeceklerini de duyuran ve basın mensuplarını bu toplantıya davet eden Başkan Ergül, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yoğurt Festivali’nin süreceğini ancak bu yıl Ramazan’a rastlamasından dolayı bir hafta veya 15 gün öne çekmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Ergül, “Festivalimize konaklama sorunu yaşanmadığı takdirde konsolosluk düzeyinde misafirleri de davet etmeyi düşünüyoruz" ifadesinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Umarım daha da atağa geçmiş bir Akkışla görürüz” dedi ve başarılar diledi. HABER: KAAN AKBAŞ