Başkan Gülcüoğlu'dan Cemiyet'e ziyaret

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

Başkan Gülcüoğlu'dan Cemiyet'e ziyaret

Gerçekleşen ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile buluşan Başkan Gülcüoğlu, "Uzun zamandır yapmayı istediğim bir ziyaretti. Gecikmiş bir ziyaret ancak hizmet yolunda ancak bugüne kısmet oldu" dedi.

Ziyarette basın dünyası ve sorunlarına yabancı olmadığını vurgulayan Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, TRT Genel Müdürlüğü gibi ve buna benzer basın yayın ve haberleşme kuruluşlarında görev aldığını, ayrıca Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Birlik Haber Sendikası'nın genel başkanlığını bırakıp geldiğini de söyleyerek medya dünyasının içinde olduğunu dile getirdi. Gazetecilerin yıpranma payları ve diğer iyileştirmelerden yararlanması ve imkanlarının daha da iyileştirilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Başkan Gülcüoğlu, Bünyan Belediyesi'nde gerçekleştirilen icraatlardan da söz etti.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”
 
Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu, başkanlık koltuğuna geldiğinde 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sloganı ile işlere başladıklarını ve o günden beri de hızla çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, cari ödenekle maaşlarını bile ödeyemeyecek olan Bünyan Belediyesi'nde 14.8 milyon Lira'lık içme suyu projesi ile 12 bin kilometrelik boru hattının yenilenmesi ve 8 milyon Dolar'lık doğal gaz çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. Diğer taraftan Bünyan'a yeni eklenen ve diğer beldelerde de yürütülen parke çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Bünyan'da yıl sonuna kadar 4.8 milyon Lira tutan 400 bin metrekare parke döşemesi yapılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Gülcüoğlu, borçu olan belediyenin borçlarını ödeyen, projeler gerçekleştiren bir belediye haline geldiğini kaydetti ve günlük olarak 20-22 mahalle de eş güdümlü hizmet verildiğini söyledi. 

Cemiyet Başkanı Kösedağ ise, hizmet yolunda Başkan Gülcüoğlu'na başarılar dileyerek, "Yolunuz açık olsun" temennilerinde bulundu. HABER: KAAN AKBAŞ