Başkan Kösedağ'dan Çağan'a ziyaret

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdür olarak atanan Yavuz Çağan'ı ziyaret etti.

Başkan Kösedağ'dan Çağan'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, KASKİ’ye Genel Müdür olarak atanan Yavuz Çağan’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 
Başkan Kösedağ, Genel Müdür Yavuz Çağan’ın Kayseri’de sağlıklı altyapı anlamında önemli işlere imza atacağına inandığını kaydederek, “Genel Müdür Yavuz Çağan’ı yaklaşık 20 yıldır tanırım. İşinin ehli, şehri çok iyi bilen birisi. Dolayısıyla ekibiyle birlikte mevcut yapıyı daha da iyi yerlere taşıyacağına yürükten inanıyorum. Bizlerde destek noktasında elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İnşallah hep birlikte uyum içerisinde Kayseri’nin gelişimine katkı sağlayacağız. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” dedi. 
Genel Müdür Yavuz Çağan ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek; “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sayın Memduh Büyükkılıç’ın çizdiği vizyon doğrultusunda memleketimize faydalı olabilmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Önemli olan en iyi hizmeti yaparak hem vatandaşlarımıza hem de şehrimize faydalı olmak.” şeklinde konuştu.