Başkan Mustafa İlmek, Başkan Büyükkılıç ile ilgili ne dedi?

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, gazeteci Metin Kösedağ ve Mahmut Tursun'un sorularını yanıtladı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile İncesu Belediyesi arasındaki uyumlu iş birliğini vurguladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber bülteninde…

Başkan Mustafa İlmek, Başkan Büyükkılıç ile ilgili ne dedi?

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın İncesu’ya verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlmek, “Büyükşehir bizim imdat frenimizdir, sağ olsun. Bayır aşağı giderken sıkışırsak Memduh Başkanımız her zaman yanımızda oluyor” dedi.

Başkan İlmek, Memduh Büyükkılıç’ın ilçede yaptığı çalışmalardan da şöyle bahsetti: “Memduh Başkanımız bugün sabah 10’da geldi. Saraycık’ta Büyükşehir’in desteğiyle yapılan okulun inşaatını tamamladık, açılışını henüz yapmadık. Ardından kazı alanına ve mozaiklere gittik. Mahallelerimizi ziyaret ettik ve yufka tesislerimizde kontrollerde bulunduk. Memduh Başkanımızı akşama kadar ağırladık ve vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatımız oldu.”

Başkan İlmek, İncesu’nun ihtiyaçlarını karşılamada Büyükşehir Belediyesi'nin büyük rol oynadığını belirterek, “Büyükşehir’imiz, bizim yapamadığımız işleri üstleniyor ve birlikte olmanın bereketini yaşıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir talebimiz geri çevrilmedi, Allah’a şükür” ifadelerini kullandı.