Başkanlardan birlik, beraberlik ve uyum mesajı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ve Melikgazi Belediye başkanlarını ziyaret etti. Ziyarette yerel seçim öncesi birlik, beraberlik ve uyum mesajı verildi. Ziyaretlerin perde arkası Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Başkanlardan birlik, beraberlik ve uyum mesajı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ve Melikgazi Belediye başkanlarını ziyaret etti. Ziyarette yerel seçim öncesi birlik, beraberlik ve uyum mesajı verildi. İşte ziyaretlerin perde arkası...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret ederek, yapılacak projeler ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Başkan Büyükkılıç, tüm ilçe belediye başkanları ile birlikte istişareye özen gösterdiklerini vurguladı.

Başkanlardan birlik, beraberlik ve uyum mesajı!
İlçe belediye başkanları ile yapılan yatırımları değerlendirmeye ve yapılacak hizmetlerle alakalı talepleri yerinde dinlemeye özel önem veren Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Kayseri’nin nüfus bakımından en büyük ilçesi olan Melikgazi’de Başkan Palancıoğlu ile bir araya geldi.
Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Palancıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi,

Başkanlardan birlik, beraberlik ve uyum mesajı!


Öte yandan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da Büyükkılıç’ın ziyaretini şu şekilde paylaştı, 


Başkan Büyükkılıç, Kayseri için belediye başkanlarıyla omuz omuza verip, dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.