Başvuranlar parasını geri alacak! Arabası olanların çoğu bilmiyor

Yapı Kredi, Eylül ayı boyunca kasko sigortası yaptıran müşterilerine 600 TL'ye kadar Worldpuan iadesi sunuyor. Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi veya Çağrı Merkezi üzerinden kasko poliçesi yaptıranlar, brüt primin yüzde 10'u kadar Worldpuan kazanabilecek.

Başvuranlar parasını geri alacak! Arabası olanların çoğu bilmiyor

Yapı Kredi, Eylül ayı boyunca kasko sigortası yaptıran müşterilere 600 TL’ye kadar Worldpuan iadesi yapacak. Kampanyaya katılmak için Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden kasko poliçesi almak gerekiyor. Brüt primin yüzde 10’u oranında iade yapılacak ve bu tutar en fazla 600 TL olacak. World Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilen kampanya, 30 Eylül 2024’e kadar geçerli olacak. Kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabiliyor.

Akaryakıttan teknolojiye, gıdadan eğitime kadar hemen her sektörde kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı imkânlar sağlayan Yapı Kredi, bu kampanyalar kapsamında para iadesi, artı taksit, indirim ve hediye puan gibi olanaklar sunuyor.

Yapı Kredi, birçok alanda kampanya düzenlerken, son olarak kasko alanında da yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre, Yapı Kredi Mobil, Bireysel internet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi'nden kasko poliçesini oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçerek yüzde 50'a varan fiyat imkânından faydalanabilecek. Bunun yanı sıra, müşterilere 600 TL’ye kadar puan iadesi yapılacak.

YAPI KREDİ 600 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 30 Eylül’e kadar geçerli olacak ve Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil`den Yapı Kredi kredi kartı ile alınan Kasko sigortasında poliçe brüt priminin yüzde 10`u kadar Worldpuan iade edilecek.

Bir müşteri kampanyaya katılım sağlayarak maksimum en fazla 600 TL Worldpuan kazanabilecek. Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecek. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak amacıyla "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekecek.

Müşterilerin World Mobil’den katılması için açık statülü minimum bir tane kartının olması yeterli olacak. Kasko, Allianz Sigorta tarafından yapılacak ve kasko sigortasına Yapı Kredi İnternet Şubesi`nde Sigortalar >Araç Sigortaları >Kasko; Yapı Kredi Mobil`de Sigortalar> Başvurular> Kasko Sigortası adımlarından ulaşılabilecek.

Kampanya Kasko ekranlarının yapılmasına izin verdiği poliçeler ile sınırlı ve kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olacak. Kampanya boyunca her müşteri kampanyadan bir kere faydalanabilecek.

Peşin ve taksitli harcamalardan kampanyaya uygun olarak ilk gerçekleştirilen harcamadan Worldpuan kazanılacak. Kampanyaya World Mobil’den katılım sağlamak amacıyla cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmesi gerekecek.