Bayar Özsoy'dan dikkat çeken ziyaretler!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Kayseri Barosu'na yeni başkanı olarak seçilen Av. Murat Tolga Özsoy'a ziyarette bulunurken, Sosyal Demokrat Parti (SPD) Milletvekili Tülay Durdu ile istişarelerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Bayar Özsoy'dan dikkat çeken ziyaretler!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Barosu’na yeni başkan olarak seçilen Av. Murat Tolga Özsoy’a tebriklerini iletmek için ziyarette bulundu. Özsoy  (SPD) Milletvekili Tülay Durdu ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Bayar Özsoy'dan dikkat çeken ziyaretler!

Kayseri Barosu’na yeni başkan olarak seçilen Av. Murat Tolga Özsoy’u tebrik etmek için Özsoy ve ekibi ziyarette bulundu. Ziyarette Sayın Bayar Özsoy, ‘Kendisini bu önemli ve onurlu görevinden dolayı gönülden kutluyor, hukukun üstünlüğünü savunmak ve adaleti tesis etmek adına üstleneceği bu sorumlulukta başarılar diliyoruz. Barolar, hukuk sistemimizin en önemli yapı taşlarından biridir. Adaletin tecellisinde ve savunma hakkının korunmasında baroların üstlendiği rol, demokrasimizin ve hukuk devletimizin teminatıdır. Bu bilinçle, Sayın Başkan’ın, baromuzun güçlü geleneklerini daha da ileri taşıyacağına olan inancımız tamdır. Bizler de AK Parti ailesi olarak, adaletin sağlanması, hukukun üstünlüğü ve toplumsal barışın korunması yönünde atılacak her adımda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Kayseri Barosu’nun Sayın Başkan öncülüğünde, hukuk camiamız için başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Kayseri Baro Başkanı Murat Tolga Özsoy’a yeni görevinde üstün başarılar diliyor, Kayseri Barosu'na ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’ ifadesinde bulundu.

İstişarelere devam ediyor!

Sayın Bayar Özsoy ziyaretin ardından (SPD) Milletvekili Tülay Durdu ile görüşme sağlayarak istişarelerde bulundu.  Özsoy, Tülay Durdu ile görüşmesinin ardından ‘Almanya Federal Cumhuriyeti Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Parlamentosu üyesi Sosyal Demokrat Parti (SPD) Milletvekili Hemşehrimiz Tülay Durdu ile görüşme sağlayarak, istişarelerde bulunduk. Değerli vekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum’ ifadelerinde bulundu.

Bayar Özsoy'dan dikkat çeken ziyaretler!