Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Kurban Bayramı'nı ailecek evde geçirmeyi tercih edenler için, sevdikleriyle birlikte ekran başına kilitlenmelrini sağlayacak, birbirinden keyifli filmleri sizler için derledik. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Kayıp (2023) - IMDb: 7,1

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Annesi yeni erkek arkadaşıyla Kolombiya'da tatilde gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca, June'un cevap arayışı uluslararası bürokrasi tarafından engellenir. Annesinden binlerce mil uzakta Los Angeles'ta olan June, çok geç olmadan onu bulmak için parmaklarının ucundaki en son teknolojiyi yaratıcı bir şekilde kullanır. Ancak daha derine indikçe, dijital hafiyeliği cevaplardan çok soruları gündeme getirir. June annesiyle ilgili sırları çözdüğünde, onu aslında hiç tanımadığını keşfeder.

Yönetmen: Will Merrick, Nicholas D. Johnson
Oyuncular: Storm Reid, Nia Long, Megan Suri

Hayata Röveşata Çeken Adam (2022)  -   IMDb: 7,5

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Fredrik Backman’ın aynı adlı romanından uyarlanan H4,ayata Röveşata Çeken Adam, emekli olan huysuz bir adamın, hayatına odaklanıyor. Eşini kaybeden ve günlerini onun mezarını ziyaret ederek geçiren Otto Anderson’ın tek eğlencesi, bıktırdığı komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamaktır. Mahallenin huysuz ihtiyarı olan Otto’nun hayatı, yan dairesine yeni komşularının taşınmasıyla bambaşka bir hal alır. Marison kıvrak zekasıyla tam da Otto’nun dişine göree bir rakiptir. Çok geçmeden onların arasında beklenmedik bir dostluk başlar.

Yönetmen: Marc Forster
Oyuncular: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller

Air: Bazen Efsaneler Uçabilmelidir (2023)   -    IMDb: 7,5

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Air, o zamanlar çaylak olan Michael Jordan ile Nike'ın yeni başlayan basketbol bölümü arasındaki, spor dünyasında ve çağdaş kültürde devrim yaratan oyunun kurallarını değiştiren inanılmaz ortaklığı gözler önüne seriyor. Bu dokunaklı hikaye, her şeyi tehlikede olan alışılmadık bir takımın kariyerini belirleyen kumarını, oğlunun muazzam yeteneğinin değerini bilen bir annenin tavizsiz vizyonunu ve tüm zamanların en iyisi olacak basketbol fenomenini takip ediyor.

Yönetmen: Ben Affleck
Oyuncular: Matt Damon, Viola Davis, Ben Affleck

Oppenheimer (2023)  -  IMDb: 8.3

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Film, Amerikalı bilim adamı J. Robert Oppenheimer'ın hayat hikayesini ve atom bombasının geliştirilmesindeki benzersiz rolünü ekranlara taşıyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon

İllegal Hayatlar ( 2023) – 8,0

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

İllegal Hayatlar, kaçak kumarhane işletmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mahsun, kaçak bir kumarhane işletmektedir. Bu nedenle de polis baskınlarıyla baş etmekte bir hayli zorlanır. Kumarhaneyi işletmeye devam etmek isteyen Mahsun, bu amaçla sahte bir siyasi parti kurmaya karar verir. Böylece gizli olarak kumarhane işletmeye devam edebilecektir. Ancak bu fikir, hem de kendisini hem de arkadaşlarını türlü maceraların içine sürükler.

Yönetmen: Cenk Çelik 
Oyuncular: Mahsun Karaca, Müjde Uzman, Mehmet Kahraman

John Wick 4 (2023) – 7,0

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

John Wick 4, büyük suç örgütünü yenmeye çalışırken yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda olan John Wick’in hikayesini konu ediyor. John Wick, High Table olarak bilinen suç örgütünü yenmenin bir yolunu keşfeder. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce, dünya çapında güçlü ittifaklar kuran ve John'un eski arkadaşlarını düşmana çeviren yeni düşmanı The Marquis'le yüzleşmesi gerekiyor. John, hayatta kalmak istiyorsa becerilerinin sınırlarını zorlamak zorundadır.

Oyuncular: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård
Yönetmen: Chad Stahelski

Kuru Otlar Üstüne ( 2023 ) –  8,0

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Kuru Otlar Üstüne, ücra bir kasabada yaptığı zorunlu görevini tamamlayıp tayin olmayı bekleyen bir öğretmenin hikayesini konu ediyor. Genç bir öğretmen olan Samet, Doğu Anadolu'da zorunlu görevini yapmaktadır. Onun en büyük hayali, zorunlu hizmetini tamamlamasının ardından İstanbul'a tayin olmaktır. Ancak onun hayatı, meslektaşı Kenan ile bir kız öğrenci tarafından asılsız olarak tacizle suçlanmasıyla altüst olur. Kendisini bir anda büyük bir sıkıntının içinde bulan Samet için işler, kendisine yardımcı olabilecek meslektaşı Nuray ile tanışmasıyla değişir.

Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan 
Oyuncular: Erdem Şenocak, Musab Ekici, Ece Bağcı

Bir Düşüşün Anatomisi ( 2023 ) – 7,0

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Bir Düşüşün Anatomisi, annesinin şüpheli olduğu davanın seyrini değiştiren bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Sandra, Samuel ve 11 yaşındaki görme engelli oğulları Daniel bir yıldır dağlarda her şeyden uzak bir yaşam sürer. Bir gün Samuel, evlerinin önünde ölü bulunur ve bu şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlatılır. Sandra, şüpheleri olmasına rağmen kısa süre sonra suçlanır; intihar mı, cinayet mi? Bir yıl sonra Daniel, annesi aleyhine açılan ve çiftin kelimenin tam anlamıyla parçalara ayrıldığı mahkeme duruşmasına katılır.

Oyuncular: Sandra Hüller, Milo Machado-Graner, Swann Arlaud
Yönetmen: Justine Triet | Senarist Justine Triet, Arthur Harari

Mükemmel Günler ( 2023 ) – 8,0

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

Takasaki tarafından yazılan 2023 yapımı bir drama filmidir. Japonya ve Almanya ortak yapımı olan film, Tokyo'da umumi tuvalet temizleyicisi olan Hirayama'nın rutin yaşamını konu alıyor.

Yönetmen: Wim Wenders
Oyuncular: Kôji Yakusho, Arisa Nakano, Tokio Emoto, Min Tanaka

İçimdeki Yangın ( 2011 ) – 8,3

Bayramda Evde İzleyebileceğiniz Filmler

İçimdeki Yangın ‘da yönetmen Denis Villeneuve, yazar Wajdi Mouawad'ın bol ödüllü tiyatro oyunundan sinemaya taşıdığı trajik bir hikâye ile karşımızda.
Aile dostları olan bir avukatın çağrısı üzerine annelerinin ölümünün ardından kendilerine yazılmış bir mektupla karşılaşan ikiz kardeşler Jeanne ve Simon, ölen annelerinin son arzusunu yerine getirmek amacıyla Lübnan'a doğru yola çıkarlar. Simon ilk başta isteksiz davransa da bir süre sonra o da kardeşi Jeanne'e katılır... Aradan geçen yıllar, ailenin tarihini karmaşık bir hale getirmişse de, çocuklar bu serüvenin izlerini sürmeye kararlıdırlar.
Fakat gün geçtikçe daha fazla deştikleri geçmiş, kardeşleri yürek burkan gerçeklerle yüz yüze getirecektir. Orta Doğu'daki iç savaşın en karanlık dönemine ışık tutan İçimdeki Yangın, En İyi Yabancı Film Oscarı'na da aday gösterilmişti.

Yönetmen: Denis Villeneuve | Senarist Denis Villeneuve
Oyuncular: Rémy Girard, Lubna Azabal, Mélissa Désormeaux-Poulin