BBP milletvekili adaylarından Cemiyet'e ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı ve milletvekilleri adayları, Gazeteciler Cemiyeti'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

BBP milletvekili adaylarından Cemiyet'e ziyaret

Yapılan ziyarette ilk sözü alan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, seçim ve sonrasında ülkenin huzur ve sükunet içerisinde olmasını temenni ettiklerini ifade ederek, bu süreçte siyasilerin medya ile iyi ilişkiler içerisinde olması gerektiğinini, iyi ilişkilerden kastın ise basını bilgilendirmek olduğunu ifade etti ve Başkan Kösedağ, seçimlerde Büyük Birlik Partisi'ne başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyarette söz alan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Soğman ise açıklamalarında, bir çok şeyi basın yolu ile öğrendiklerini söyleyerek medyanın önemine işaret etti ve tarafsız, doğru bir şekilde devam eden bir basın için bilgilendirmenin mümkün olduğunu, bu bağlamda doğruları da sonuna kadar söyleyeceklerini ifade etti. Son zamanlarda basın mensuplarına yapılan saldırılardan da üzüntü duyduğunu belirten Soğman, yapılan saldırıları  kınadı.

Önümüzdeki pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda saat 09.30'da milletvekilleri aday tanıtım programı olduğunu da duyuran İl Başkanı Soğman, Kayseri'den milletvekili olan adaylarını ilk olarak Gazeteciler Cemiyeti'nde tanıttıklarını bildirdi ve 23 yıllık bir parti olarak, Türkiye için hizmet etmeye aday olduklarını kaydetti.

Açıklamalarında; "Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz" şeklindeki merhum BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözünü ilke edindiklerini de paylaşan Soğman, böldürtmeyeceğiz, soydurtmayacağız sloganı ile yola çıkarak millete hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi. BBP il başkanı ve milletvekili adayları, Cemiyet ziyaretinin ardından Kayseri Anadolu Haber Gazetesi'ni de ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. HABER: KAAN AKBAŞ