Bedelli askerlik yapacaklara kötü haber!

Askerliğini bedelli yapmak isteyenlere kötü haber geldi. Bedelli askerliğin temmuz zammı açıklanırken vatandaşların da elini çabuk tutması gerekiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bedelli askerlik yapacaklara kötü haber!

Yılda iki kez artan bedelli askerlik ücreti ile alakalı temmuz ayında kötü haber geldi. Bedelli askerlik ücreti 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından belli oldu. 

Bedelli askerlik yapacak vatandaşlar 3 Temmuz'da açıklanan enflasyon verilerine odaklanmıştı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 71,6, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 50,09 olarak gerçekleşti.

Bedelli askerlik yapacaklara kötü haber!

Bedelli askerlik 35 bin 261 TL arttı!

Bununla birlikte bedelli askerlik temmuz zammı da açıklandı. Son oarak 182 bin 609 TL olan bedelli asakrelik ücreti, 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından 35 bin 261 TL'liik artışla 217 bin 870 TL oldu.

Bedelli askerlik için başvuru şartlarını taşıyan adaylar peşin olarak Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Emlak Katılım Bankası, Defterdarlıklar veya Malmüdürlüklerine T.C. Kimlik Numarasıyla yatırabilecek.