Bedir ailesinin mutlu günü

Kayseri'nin tanınmış iş insanlarından Hacı Bedir'in kızı Aycan Bedir, Erkan Eker ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde… 

Bedir ailesinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin tanınmış iş insanlarından Hacı Bedir’in kızı Aycan Bedir, Erkan Eker ile hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikahını, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın kıydığı törende, iş, siyaset dünyası bir araya geldi. 

Bedir ailesinin mutlu günü
Nikah töreninde, şahitlikleri gelinin amcası ve Kayserispor'un eski başkanı Erol Bedir, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve İYİ Parti'nin eski meclis üyesi Kazım Yücel, yaptı.

Bedir ailesinin mutlu günü
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, genç çiftin mutluluğuna ortak olarak sevincini yaşarken, "Genç kardeşlerim Aycan ve Erkan'ın düğün törenine katılarak nikâh şahitliğini yapıp mutluluklarına ortak oldum. Bedir ve Eker ailelerini tebrik eder, birbirlerini seven genç çiftimize bu güzel birlikteliklerinin sağlık, sıhhat, huzur ve bir ömür boyu mutluluk getirmesini dilerim" dedi.

Bedir ailesinin mutlu günü
İYİ Parti'nin eski meclis üyesi Kazım Yücel de, Aycan ve Erkan'ın nikah törenlerine katılarak, " Bedir ve Eker Ailelerinin kıymetli evlatları, Aycan ve Erkan'in nikah törenlerine katılarak bu mutlu anlarına şahitlik ederken, bir ömür boyu mutluluk diledik” ' ifadesi kullandı.
Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak mutluluk diliyoruz.