Beklenen büyük deprem için tarih ve saati verdi: Ünlü isim herkesi şaşırttı

Cenk Varol, Kahramanmaraş Depremi'ni önceden tahmin ettiği bilinen bir kişi olarak, şimdi de Marmara Bölgesi için büyük bir deprem tahmininde bulundu. Varol, 14 Aralık 2024 tarihinde Bursa Gemlik merkezli 7.1 büyüklüğünde bir deprem olacağını belirtti. Tahminini rüyalarına dayandırdığını ve önceki tahminlerinin de doğru çıktığını ifade etti.

Beklenen büyük deprem için tarih ve saati verdi: Ünlü isim herkesi şaşırttı

Cenk Varol, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'ni doğru tahmin eden kişi olarak biliniyor ve Marmara Bölgesi için büyük bir deprem tahmini yaptı. Varol, 14 Aralık 2024 tarihinde Bursa Gemlik merkezli 7.1 büyüklüğünde bir deprem olacağını öngördüğünü açıkladı. Tahminini rüyalara dayandırdığını belirten Varol, bu uyarının daha önceki tahminlerinin doğruluğuna dayandığını ifade etti. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu açıklama, Varol’un paylaşımını silmesine neden oldu. Varol, sosyal medya üzerinden yaptığı yeni açıklamalarda tahminleri hakkında bilgi verdi.

Sosyal medyada ‘Kahramanmaraş Depremi’ni bilen adam’ olarak bilinen Cenk Varol, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 Aralık 2024 tarihinde Bursa Gemlik merkezli 7.1 büyüklüğünde bir depremin olacağını açıkladı.

Varol’un bu iddiası endişeye yol çarken, tahmininin bir rüya öngörüsüne dayandığını belirterek, önceki rüyalarının da gerçekleştiğini ve bu nedenle uyarıda bulunduğunu ifade etti.

'BÜYÜKLÜĞÜ 7.1 OLACAK, SAAT 4.20 VE TARİH 14 ARALIK 2024'

Varol, yaptığı paylaşımda, "6 Şubat depremi öncesinde uyardığımda bana hakaret ettiler, şimdi yine uyarıyorum. Büyük Marmara depremi, merkezi Bursa Gemlik olacak, büyüklüğü 7.1 olacak, saat 4.20 ve tarih 14 Aralık 2024" ifadelerine yer verdi.

Beklenen büyük deprem için tarih ve saati verdi: Ünlü isim herkesi şaşırttı

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Cenk Varol, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Bursa Gemlik merkezli deprem iddiasını içeren paylaşımını sildi. Daha önce, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremini önceden tahmin ettiğini öne sürmüştü.

Varol, Maraş depremi öncesinde "5 veya 6 Şubat gece yarısından sonra Kahramanmaraş merkezli yıkıcı bir deprem olacak" şeklinde bir paylaşımda bulunmuş ve bu paylaşımı da sonradan kaldırmıştı.

Beklenen büyük deprem için tarih ve saati verdi: Ünlü isim herkesi şaşırttı

VAROL SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Varol, yeniden sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Marmara bölgesinde enerji çok yüksek ve ivme yukarı yönlü hareket ediyor . Peş peşe ataklar gelmesi gerekirken atak bile vermemesi benimde öngörüm olan büyük depremin adım adım yaklaştığını gösteriyor.”