Belediye Kayseri'de O İş Yerlerini Kiraya Verecek!

Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait iş yerlerini kiraya vereceğini açıkladı. Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihalenin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Belediye Kayseri'de O İş Yerlerini Kiraya Verecek!

Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 4 adet eczanenin kiraya verileceğini açıkladı. Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihalede iş yerleri 10 yıllığına kiraya verilecek.

10 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleşecek ihalede Germir ve Esentepe Mahallesi’nde bulunan 4 eczane, açık teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

İhaleye Katılmak İçin İstenilen Belgeler:

Belediyeye yatırılacak geçici teminat makbuzu ve banka teminat mektubu
Nüfus cüzdanı fotokopisi
Adres bildirim beyanı
İhaleye katılacak kişiye ait Eczacılık Fakültesi lisans diploması veya mezuniyet belgesi

Teminatların en geç ihale saatine kadar yatırılması gerekmektedir. İhalede belirlenen kira bedeli 10 yıllık kira bedeli olacaktır. İhale sürecinde teklif verme alt limiti 1 milyon TL’dir.

İhale Şartnamesi ve detayları için TIKLAYINIZ…

İhalenin Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 'Yalnızca sağlık ocakları değil eczanelerimizle de vatandaşlarımıza sağlık alanında konfor sağlıyoruz. Böylece vatandaşlarımız kendi mahallelerinde hızlı bir şekilde ilaçlarını temin edebiliyorlar. Bu kapsamda Germir Mahallemizde ve Esentepe Mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait olan 4 adet eczane yerini açık teklif usulüyle 10 yıllığına kiraya vereceğiz. İhalemiz 10 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleşecek. Germir Mahallesi H. Mehmet Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi yakınında yer alan kiralanacak eczane yerlerimiz 123 metrekare olup, Esentepe Mahallesi Nurettin ve Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi yakınında yer alan eczane yerlerimiz ise 75 metrekareden oluşmaktadır' dedi.