Belediyelerin Hizmet Yarışı!

E-devlet sistemi üzerinden vatandaşlar kamu kurumlarına gitmeden birçok işlemi tek seferde online olarak halledebiliyor. Kayseri'de ilçe belediyelerinin e-devlet sistemi üzerinden verdiği hizmetlerde listenin ilk sırasında yer alan ilçe belediyeleri hangileri? Kayseri'de hangi belediye e-devlet sistemi üzerinden daha çok hizmet veriyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Belediyelerin Hizmet Yarışı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

E-devlet sistemi vatandaşların işini kolaylaştırmaya evrak yükü ve zamandan tasarruf sağlamaya devam ediyor. Vatandaşlar bu sistem sayesinde her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabiliyor. 

İlçe Belediyelerinin E-Devlet Hizmetleri…

E-devlet sistemi üzerinden vatandaşlar merkezi idare kuruluşlarının hizmetlerini kullandığı kadar ilçe belediyelerinin vermiş olduğu hizmetleri de kullanıyor. Bu hizmetler evrak hizmetleri, arsa ve imar işlemleri, encümen meclis ihale işlemleri, talep öneri hizmetleri gibi çeşitli başlıklarda vatandaşlara online başvuru imkanı sağlıyor. 

Kayseri’de İlk Sırada 2 İlçe Belediyesi Var!

E-devlet sistemi üzerinden yapılan sorgulamada Kayseri’de hangi ilçe belediyelerinin online olarak daha çok hizmet verdiği belli oldu. Buna göre e-devlet sistemi üzerinden vatandaşa en çok online hizmet verenler listesinin ilk sırasında Kocasinan ve Talas Belediyeleri yer alıyor. 

Sıralama şu şekilde;

14 hizmet ile Kocasinan ve Talas Belediyeleri ilk sırada 

12 hizmet ile Hacılar ve Bünyan Belediyeleri ikinci sırada 

9 hizmet ile Develi Belediyesi üçüncü sırada yer alıyor.

Belediyelerin Hizmet Yarışı!

Listeyi sırasıyla Yahyalı, Melikgazi ve Yeşilhisar Belediyeleri takip ediyor.

İkametgâh kaydına göre bölgenizdeki hizmetleri görebilir veya bulunduğunuz ili seçerek yerel yönetim kuruluşlarının vermiş olduğu hizmetlerden haberdar olabilirsiniz.