Berna Gözbaşı Genel Kurul'a gelecek mi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 8 Eylül Pazar günü seçimli olağanüstü genel kurul yapacak. Eski Başkanı Berna Gözbaşı, genel kurula katılacak mı? Gözbaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmişti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Berna Gözbaşı Genel Kurul'a gelecek mi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı Genel Kurul’una gelecek mi?

Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı’nın istifasının ardından seçimli olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Başkan Ali Çamlı, hem maç sonrası hem de yaptığı basın toplantısında “Aday değilim” diye açıklama yapmıştı. Genel kurul, 8 Eylül Pazar günü saat 11:00’de Kadir Has Kongre ve Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Berna Gözbaşı Genel Kurul'a gelecek mi? Kayserispor Haberleri

Şu ana kadar resmi bir aday çıkmadı

Şu ana kadar herhangi bir resmi aday çıkmadı. Başkan Ali Çamlı’nın yaptığı basın toplantısının başladığı anda eski Başkan Berna Gözbaşı, üst üste X hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Gözbaşı, kendisine yönelik iddialara yanıt verirken, dönme sinyali vermişti. Ancak sonrasında başkanlık için herhangi bir girişimde bulunmadı.

Berna Gözbaşı ne yapacak?

Gözbaşı’nın, 8 Eylül’de yapılacak olan kongreye katılıp katılmayacağı merak ediliyor. Başkan Ali Çamlı’nın yaptığı açıklamalara belgelerle X hesabından yanıt veren Gözbaşı, “Kayserispor'umuz büyük bir camiadır. Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler ‘mahvolduk’ edebiyatıyla, şovla, tehditle, özellikle her ortamda tarafıma edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz.” paylaşımını yapmıştı. Gözbaşı’nın genel kurula katılmayacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.