Berna Gözbaşı: İnanıyorum

Kayserispor eski başkanı ve iş insanı Berna Gözbaşı, Türkiye'nin ekonomik gelişiminin enflasyonla mücadele, üretimi teşvik ve ihracatı artırmakla sağlanacağını kaydetti. Gözbaşı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı Orta Vadeli Programın umutları arttırdığını söyledi. Ayrıntılar Kayseri haberinde...

Berna Gözbaşı: İnanıyorum

Kayserispor’un eski başkanı ve Türkiye’nin tanınmış iş insanlarından Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından ekonomi açıklaması yaptı.

Gözbaşı, Türkiye’nin ekonomik geleceği ile ilgili şunları söyledi: "5 kıtada onlarca ülkeye ihracat yapan bir iş kadını olarak, Türkiye'nin ekonomik gelişiminin temelinin enflasyonla mücadele, üretimi teşvik ve ihracatı özendirmek olduğuna inanıyorum." 

Gözbaşı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan Orta Vadeli Programın geleceğe dair umutları artırdığını belirterek, güçlü bir yol haritası sunulduğunun altını çizdi. Üretim artışının desteklenmesiyle birlikte ülkenin küresel pazardaki konumunu güçlendireceğini vurgulayan Gözbaşı, özellikle enflasyonla mücadelede kararlı olunması gerektiğine işaret etti.