Berna Gözbaşı Kayserispor'a geri dönecek mi?

Kayserispor'da sessizlik sürüyor. Eski Başkan Berna Gözbaşı'nın başkanlığa dönüşü mümkün mü? Ali Çamlı'nın istifası şok etkisi yaşatmıştı. En büyük sorun temlik olarak görünüyor.

Berna Gözbaşı Kayserispor'a geri dönecek mi?

Kayserispor’da son günlerde yaşanan istifa krizinin ardından 'Berna Gözbaşı geri mi dönecek?' sorusu akıllara geldi.

Başkan Ali Çamlı, kulübün sürdürülebilirliğinin kalmadığını belirterek istifa etmişti. Eski Başkan Berna Gözbaşı’nın kulübe koyduğu temliklerden dolayı kasaya kuruş dahi girmediğini vurgulayan Çamlı, hastalığının iki kez nüksettiğini ve çok yorulduğunu ifade ederek istifa etmişti.

Berna Gözbaşı Kayserispor'a geri dönecek mi?

Gözbaşı: Kayserispor için fabrikamın her şeyini feda ettim

Eski Başkan Berna Gözbaşı, gazeteci Azim Deniz’e özel açıklamalarda bulundu. Ali Çamlı’ya güzel bir takım bıraktığını söyleyen Gözbaşı, temlik konusunda kendisinin de göreve geldiğinde sürekli eski borçları ödediğini belirterek, alacaklarından 6.5 milyon Euro sildiğini açıkladı. Gözbaşı, göreve geldiğinde önemli harcamalar yaptığını, şirketinin ve evinin icralık, fabrikasının ise ipotekli durumda olduğunu ifade etti. Gözbaşı, 'Temlikten kaynaklanan borçlar bana değil, bankalara ödeniyor. Kayserispor için fabrikamın her şeyini feda ettim. Kayserispor’a Başkan olduğumda yine temlik vardı. Toplamda 1.5 yıllık süreçte Ziraat Bankası’na borç ödedim' dedi.

Berna Gözbaşı Kayserispor'a geri dönecek mi?

Kayserispor’un kasasına 2 yıl boyunca para girmeyecek

Hala Kayserispor borçlarını ödediği öğrenilen Gözbaşı, temlik konusunun kendisinden önce de aynı durumda olduğunu açıkladı. Temlikten dolayı, Kayserispor’un kasasına 2 yıl boyunca para girmeyecek. Sarı-Kırmızılı kulübün kurtuluşu için ya temlikten vazgeçilmesi ya da Berna Gözbaşı’nın yeniden başkan olarak göreve devam etmesi görünüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Berna Gözbaşı ile oturulup konuşulması gerektiğini ifade etmişti. Bakalım bu süreçte nasıl bir gelişme yaşanacak. Berna Gözbaşı, Başkanlık döneminde kulübün küme düşmemesi adına önemli işler yapmıştı. Gözbaşı, aynı zamanda Süper Lig'in ilk kadın Başkanı olarak tarihe geçmişti.