Berna Gözbaşı'na bir destek daha geldi!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, istifasının ardından düzenlediği basın toplantısında, geçmiş döneme dair borçları açıkladı ve Berna Gözbaşı hakkında sert ifadeler kullandı. CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış'tan ise hızlı bir yanıt geldi.

Berna Gözbaşı'na bir destek daha geldi!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, istifasının ardından düzenlediği basın toplantısında sert ifadelerle dikkat çekti.

Kayseri'de gündem Kayserispor'du. Kulüp tesislerinde yapılan basın toplantısının ardından özellikle sosyal medyada Sarı-Kırmızılı kulübün geleceği konuşuldu. İddialar üzerine binlerce taraftar 'Kayserispor'un ahı gitmiş, vahı kalmış' yorumu yaptı. Toplantıda, geçmiş yönetim dönemine dair borçlar hakkında belgeler sunarak borç yükü anlatıldı. Toplamda 1 saat 40 dakika süren bu toplantıda Çamlı, özellikle Berna Gözbaşı'na yönelik ağır ithamlarda bulundu. Bu ithamlara Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından kısa açıklamalarla yanıt verdi. 

Berna Gözbaşı'na bir destek daha geldi!

Ünalmış: Kadın Derneklerinden Ses Yok

Ali Çamlı’nın açıklamaları üzerine, CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış’tan yanıt geldi. Ünalmış, Berna Gözbaşı’na destek vererek, Çamlı’nın ifadelerini eleştirerek, 'Bir kadın için bu çirkin ifadeler kullanılıyor, ama bir kadın derneğinden, platformundan, kuruluşundan ses yok' dedi. Ayrıca Ünalmış, 'Kulüpte siyasetin tüm izlerini kazımadan, siyasetin arka bahçesi haline gelmiş kulübü geçmişindeki hatalarından arındırmadan ve tüm siyasi partilere eşit mesafede bir pozisyon aldırmadan, kulübe kimse başkan olmasın” paylaşımı yaptı..

Kayserispor’da neler yaşanacak?

Ali Çamlı’nın istifası ve ardından yaptığı açıklamalar, kafalarda birçok soru işaretleri oluşturdu. Çamlı’nın basın toplantısında yaptığı açıklamalara karşı,şu an İstanbul'da olan Berna Gözbaşı'nın da yakın zamanda basın toplantısı düzenleyerek, cevap vermesi bekleniyor.