Berna Gözbaşı'na yakışır!

Kayserispor'un eski başkanı Berna Gözbaşı'nın adı gündemden düşmüyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir sporsever, Gözbaşı'nın için, Talasgücü Belediyespor'u alarak, kulübün kurtulmasını gündeme getirdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Berna Gözbaşı'na yakışır!

Kayserispor’un eski başkanı Berna Gözbaşı’nın adı, Talasgücü Belediyespor’un ligden çekilme kararının ardından yeniden gündeme geldi.

Toplamda 2.5 yıl Kayserispor başkanlığı yaparak önemli başarılara imza atan Gözbaşı’nın, Talasgücü Belediyespor’a sahip çıkması için bir sporsever, çağrıda bulundu.

Talasgücü Belediyespor’un kurtarılması için Gözbaşı’na çağrı yaptı

İsminin açıklanmasını istemeyen bir sporsever, Talasgücü Belediyespor’un ligden çekilmesinin Kayseri için büyük bir ayıp olduğunu belirtti. Bu sporsever, Kayserispor’da önemli başarılara imza atan ve Süper Lig’in ilk kadın başkanı olan Berna Gözbaşı’nın, Talasgücü Belediyespor’u satın alarak destek olmasını istedi.

Berna Gözbaşı'na yakışır!

Şehirdeki spor adamlarının toplanması gerekiyor

Talasgücü Belediyespor’un yaşaması için Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in şehirdeki tüm spor adamlarıyla geniş bir toplantı yapması gerektiğini vurgulayan taraftar, Kayseri’de sporun gençler için büyük bir nimet olduğununun altını çizdi. Talasgücü Belediyespor’un uzun yıllar Kayseri’de önemli bir boşluğu doldurduğunu, ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligden çekilme kararı alınmasının kabul edilir bir şey olmadığını ifade ederek, 'Herkes bir şey söylüyor, fakat hiç kimse kılını kıpırdatmıyor. Biz Kayserispor sevdalısı insanlarız. Gücümüzün yettiği kadar destek oluyoruz. Talasgücü Belediyespor da en az Kayserispor kadar önemli bir kulübümüz. Bu takımın ligden çekilmesi demek, Kayserililerin spora havlu atması demek. Zamanında Elektrikspor ve Erciyesspor’da da aynı filmi izlemiştik' dedi.  

Berna Gözbaşı'na yakışır!

Berna Gözbaşı, nasıl bir yanıt verecek?

Bu sporsever, Berna Gözbaşı’nın, Talasgücü Belediyespor'u bünyaesine alıp A.Ş: yapıp, destek olması, Kayseri için büyük bir adım olması yönünde fikir beyat etti. Gözbaşı’nın bu konudaki fedakarlıkları ve desteği, Kayseri futbolu için büyük bir önem taşıdığını dile getiren taraftar, 'Şu an Talasgücü Belediyespor’a ses çıkarmayanlar, önümüzdeki yıllarda Kayserispor için de seslerini çıkarmayacaklardır. Bu takımın yaşaması için herkesin el atması gerekiyor. Bence Kayseri’de büyük ses getiren, kulübün küme düşmemesi için önemli fedakarlıklar yapan Berna Gözbaşı ikna edilmelidir. Berna Gözbaşı sonuçta Kayserili bir insan. Onun Kayseri’ye, Kayseri’nin de ona vefa borcu vardır. Kayserispor’dan alacaklarına karşılık, Talasgücü Belediyespor A.Ş. yapılarak kurtulabilir. Bunlar, böylesi insanlar için çocuk oyuncağı işler. Söylenecek çok şey var, ancak bu takımın bir an önce kurtulması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı'nın, bu talep sonrası nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.