Bernard Mensah veda etti!

Kayserispor'da 4 sezon forma giydikten sonra Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Tai'ye transfer olan Bernard Mensah, takımdan ayrıldığını duyurarak veda mesajı paylaştı. Detaylar haberimizde…

Bernard Mensah veda etti!

Ganalı orta saha Bernard Mensah, 2018-2019 sezonunda Kayserispor’a Kasımpaşa’dan transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı ekipte 2 sezon oynadıktan sonra Beşiktaş’a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralanan Mensah, bir sezon siyah beyazlı ekipte oynadıktan sonra yeniden Kayserispor’a dönmüştü. Geldiği sezon sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Mensah, 2022-2023 sezonunda son kez Kayserispor forması giydi. 

Daha sonra Kayserispor’dan ayrılıp Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Tai ile anlaşan Mensah, çıktığı 31 maçta 14 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Yeni sezon öncesi Al Tai takımından ayrıldığını duyuran Mensah, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı. 

Bernard Mensah veda etti!

Mensah paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
‘Sevgili Tai ailem;
Her zaman desteğiniz için ve bana güç verdiğiniz için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bu sezonda sizi mutlu etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.
Suudi Arabistan'daki ilk yılımda Hail şehrinin güzel insanlarıyla tanışmak benim için harika bir fırsattı. Al Tai kulübünün gerçek yeri Pro Lig'dir ve eminim ki yakında geri döneceksiniz.
Nerede oynarsam oynayayım, kalbinizdeki yer her zaman özel kalacak.
Bu vesileyle, bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm antrenörlere, takım arkadaşlarıma, kulüp personeline ve yönetim kurulumuza teşekkür etmek istiyorum. Mensah sizi her zaman sevmeye devam edecek.’