Bilal Bayazit güven veriyor

Kayserispor'un genç file bekçisi Galatasaray maçında yaptığı kurtarışlarla takdir toplarken lige iyi bir başlangıç yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberleri'nde...

Bilal Bayazit güven veriyor

Kayserispor’un genç file bekçisi Galatasaray maçında yaptığı kurtarışlarla alkış alırken performansıyla takdir topladı. Karşılaşma boyunca Galatasaray’ın ataklarına ve gol vuruşlarına yaptığı hamlelerle kalesini kapatan genç file bekçisi İstanbulspor karşılaşmasından galibiyetle döneceklerine inanıyor.
Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı takımın kalesini başarılı bir şekilde koruyan ve sezonun ilk maçında gösterdiği performans ile takdir toplayan Bilal Bayazit, İstanbulspor maçının daha iyi geçeceğini vurgulayarak İstanbulspor maçından mutlaka galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti.
Bilal Bayazit güven veriyor

HER SIKINTIYI ZORLUĞU AŞACAĞIZ
Ligin uzun bir maraton olduğunu dile getiren başarılı file bekçisi sahaya 11 kişi çıktıklarını canla başla mücadele eden takım arkadaşlarına güvendiğini söyledi. Genç file bekçisi Bilal Bayazit, “Büyük Kayserispor camiası her türlü zorluğu sıkıntıyı aşacak güçte. Bizde oyuncu grubu olarak hocamızın her dediğini yapmaya çalışıyoruz. İyi bir bağımız var. Bu birlik beraberlik içinde her zorluğu her sıkıntıyı aşacağımıza inanıyorum” dedi.