Bilal Bayazit için geç değil!

Geçtiğimiz sezon verdiği bir röportajda A Milli Takımda oynamak istediğini dile getiren Bayazit'in hala neden davet edilmediği sporseverler tarafından tartışılıyor. Kayseripor sevdalısı Salih Erhan Özdoğan, Bilal Bayazit'in Süper Lig'in en iyi kalecisi olduğunu savunarak, Teknik direktör Vincenzo Montella'ya çağrıda bulundu. Türkiye A Mili Takımı 16 Kasım'da Kayseri'de Galler ile maç yapacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Bilal Bayazit için geç değil!

Kayserispor’da Bilal Bayazit, her geçen hafta maça başarılı kurtarışlarıyla damga vuruyor.

Genç eldiven, Gaziantep FK maçında da yine sahanın en iyilerindendi. Takıma verdiği güven ile taraftarın gönlünde taht kuran Bilal Bayazit’in adı yine A Milli Takım için anılmaya başladı. Ay-Yıldızlı formayı giymenin hayalini kuran Bilal, performansıyla A Milli Takıma göz kırpıyor. Süper Lig’in tartışmasız en iyi kalecilerinden olan Bayazit, oynadığı her maçta öylesine önemli kurtarışlara imza atıyor ki, adeta ‘Takımın 1 puanı garanti’ mesajı veriyor.

Taraftar Vincenzo çağrıda bulundu

Geçtiğimiz sezon verdiği bir röportajda A Milli Takımda oynamak istediğini dile getiren Bayazit’in hala neden davet edilmediği sporseverler tarafından tartışılıyor. Kayseripor sevdalısı Salih Erhan Özdoğan, Bilal Bayazit’in Süper Lig’in en iyi kalecisi olduğunu savunarak, Teknik direktör Vincenzo Montella’ya çağrıda bulundu. İtalyan teknik direktör, geçtiğimiz ay Kayseri’ye gelmiş ve önce Kayserispor tesislerini gezmiş, ardından antrenmanı, sonrasında ise Beşiktaş maçını tribünden takip etmişti. tecrübeli çalıştırıcının Bilal Bayazit ile Gökhan Sazdağı için izleme halinde olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bilal Bayazit için geç değil!

Gözler Montella’ya çevrilmiş durumda

Salih Erhan Özdoğan, Türkiye A Milli Takımının 16 Kasım’da Kayseri’de konuk edeceği Galler maçında Bilal Bayazit’in A Milli formayı giymesi gerektiğine vurgu yaptı. Özdoğan gibi binlerce taraftar da, Bayazit’in Milli takıma davet edilmemesini yaklaşık 2 yıldır sert bir dille eleştiriyor. Bakalım Teknik direktör Vincenzo Montella, Kayseri’den yükselen bu sese nasıl bir yanıt verecek?