Bilal Bayazit maça damga vurdu – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, Süper Lig'de gösterdiği üstün performansla dikkat çekiyor. Genç eldiven, Kasımpaşa maçında kurtardığı pozisyonlarla takımına galibiyeti getirdi. İstanbul deplasmanında kritik kurtarışlar yapan Bayazit, taraftarın gönlünde taht kurdu.

Bilal Bayazit maça damga vurdu – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Üst üste gelen galibiyetler camiada bayram havası yaşattı. Sarı-Kırmızılı takımın Kasımpaşa ile yaptığı maçta Bilal Bayazit, önemli kurtarışlara imza attı. Genç file bekçi, etkileyici performansı ile izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Süper Lig'in en çok kurtarış yapan kalecileri arasında yer alan Bayazit, İstanbul deplasmanındaki takımının kalesini başarıyla korudu.
Maç boyunca gösterdiği üstün performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Bayazit, kalesinde üç gol görmesine rağmen maçın en değerli oyuncusu oldu. Soğukkanlılığı ve yeteneğiyle bu sezon Kayserispor forması altında kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşayan Bilal, taraftarların da büyük beğenisini topluyor.
Milli ara sonrasında Adana Demirspor maçını da kazanacaklarını iddia eden Bilal Bayazit, galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istediklerini söyledi. 
Genç eldiven, bu sezon 12 maçın tamamında forma giyerken, bin 80 dakika ter döktü. Bilal bu performansıyla Milli takıma da göz kırpmış oldu.