Bilal Bayazit'ten mesaj var! Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazıt, Konyaspor karşısında rahat bir maç çıkardı. Geçtiğimiz sezon 137 net gol kurtarışı yaparak rekor kıran Bayazıt, Trabzonspor'un transfer listesine girmesiyle yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bilal Bayazit'ten mesaj var! Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un başarılı file bekçisi Bilal Bayazıt, Konyaspor karşısında rahat bir maç çıkardı. Genç eldiven, rakip futbolculara geçit vermedi. Son yılların en rahat maçlarından birini çıkaran Bilal, zor bir dönemece girdiklerini kaydetti.

Bilal Bayazit'ten mesaj var! Kayserispor Haberleri

Geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu.

Geçtiğimiz sezon büyük bir performans gösteren ve toplamda 137 net gol kurtarışı yaparak kendi rekorunu kıran genç eldiven, galibiyete yakın taraf olduklarını belirterek, “Teknik heyetin ve takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. 60. dakikadan sonra çok fazla top kaybı yaşadık. Orada biraz daha sakin kalmamız gerekiyordu. Ama 1 puan almayı başardık ve 3 puana yakın taraf bizdik. İyi başladık, Sivas maçında hak etmediğimiz bir sonuç almıştık. Buraya geldik, 1 puan aldık. Bizim ilk hafta maçımız yoktu. Bir maçımız da ertelendi. Zor bir döneme girdik. Milli aradan sonra çalışmalarımıza devam edip, hocamızın dediklerine uyup inşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Kayserispor büyük bir aile" ifadelerini kullandı.

Bilal, özellikle Trabzonspor'un transfer listesinde yer alarak, yaz ayında en çok konuşulan futbolcu olmuştu.