Bilal Bayazit yine gündemde…

Kayserispor'un başarılı kalecisi Bilal Bayazit, geçen sezon damga vurduğu Süper Lig'de kurtarışlarıyla hem takımına hayat verdi hem de kendi piyasasını yükseltti. Lig tamamlandıktan sonra da konuşulmaya devam eden Bilal, gelecek sezonlarda milli takıma çağırılmayı bekliyor. 

Bilal Bayazit yine gündemde…

Mondihome Kayserispor’un 25 yaşındaki kalecisi Bilal Bayazıt, takımla çalışmalara devam ediyor. Transfer döneminde Kayserispor’un en çok ilgilenilen ismi olan Bilal, transfer yasağının duruma göre geleceği belli olacak. İyi bir fiyat gelmesi ve yasağın ertelenmesi durumunda başarılı file bekçisinin satışı düşünülebilecek. 

Kayserispor’da son 2 sezonda yaptığı kurtarışları ve kalesinde verdiği güvenle dikkatleri çeken Bilal, lig bittikten sonra da konuşulmaya devam ediyor.

Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Bein Sports, YouTube kanalından ‘Trendyol Süper Lig 2023-24 Sezonu En İyi 50 Kurtarış’ isimli videoda, sezona damga vuran kurtarışlar yayınladı. Bu videoda Kayserisporlu Bilal Bayazit’in 3 kurtarışı yer aldı. 

Bilal’in 2023-2024 sezonunda yaptığı en iyi 3 kurtarışı bu videoya konu oldu. Bir kurtarışı ilk 10’da yer alan Bilal’in diğer kurtarışları ise 41 ve 46. sırada yer aldı.

Kayserisporlu Bilal’in 46. sırada yer alan kurtarışı 2. haftadaki İstanbulspor maçındaki kurtarışı oldu. Bu maçta İstanbulsporlu Jackson Kenio’nun şutunu çıkaran Bilal, gole engel oldu.

Bilal Bayazit yine gündemde…

İkinci kurtarış ise 11.haftada Kayseri’de oynanan Alanyaspor maçında yaşandı. Bilal Bayazit, kendisiyle karşı karşıya kalan Carlos Eduardo’nun vuruşunu harika şekilde çıkardı. 

Bilal Bayazit yine gündemde…

Bilal Bayazit’in  10.sırada yer alan kurtarışı ise 10.haftadaki Hatayspor maçında gerçekleşti. Bu maçta Fisayo Dele-Bashiru’nun vuruşunu çıkaran Bilal, kritik bir dakikada gole engel oldu. 

Bilal Bayazit yine gündemde…

Bilal Bayazit 3 kurtarışıyla ‘En İyi 50 Kurtarış’ videosunda kendine yer buldu.

Kayserispor’a ilk geldiği dönem eleştirilse de Lung’dan kaleyi devraldıktan sonra adeta patlama yapan Bilal, her geçen sezon üzerine koyarak devam ediyor. Geride kalan sezonda kendi rekorunu kıran Bilal, 35 maçta forma giydi. Bir önceki sezon ise 31 maçta forma şansı bulmuştu.