Binlerce kişi Pınarbaşı'nda Göz'e geldi! Buz gibi su ve temiz hava!

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde bulunan ve halk arsında 'Göz' olarak bilinen mesire alanı, dağlardan gelen buz gibi suyu ve temiz havasıyla ziyaretçileri büyülüyor. Bayram tatili boyunca binlerce kişinin akın ettiği mesire alanındaki suyun şifalı olduğuna inanılıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Binlerce kişi Pınarbaşı'nda Göz'e geldi! Buz gibi su ve temiz hava!

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bulunan Alpaslan Türkeş Parkı, ziyaretçi akınına uğruyor. Halk arasında ‘Göz’ mesire alanı olarak bilinen park, özellikle Kurban Bayramı tatilinde hem Kayseri’den hem de şehir dışından binlerce kişiyi ağırladı.

Binlerce kişi Pınarbaşı'nda Göz'e geldi! Buz gibi su ve temiz hava!
Temiz havasının yanı sıra, doğal güzellikleri ile de meşhur olan mesire alanında, dağlardan gelen buz gibi su ziyaretçileri hayretler içerisinde bırakıyor. Ellerini ve ayaklarını suya koyan ziyaretçiler, 5 dakikadan fazla bekletemezken, bu suyun şifalı olduğuna inanılıyor.

Doğa ile iç içe olan ve stresten uzak kalarak dinlenme imkanı sunan parkta, fotoğraf meraklıları için de fotoğraf çekim alanları bulunuyor. 

Kayseri şehir merkezine 90 kilometre mesafede olan Alpaslan Türkeş Parkı, yeşil doğası ve serin suyuyla her geçen gün daha fazla ziyaretçi ağırlamaya başladı. Piknik yapmak isteyenler için de vazgeçilmez bir mekan olan park, doğal güzellikleriyle göz kamaştırırken, huzur dolu bir atmosfere de sahiptir.