Bir babanın yürek yakan çağrısı - Azad'ıma umut olun!

Kayseri'de yaşayan Adnan Akgül, beynindeki tümör dolayısıyla zor günler geçiren oğlu Azad için hayırseverlerden destek istedi. Oğlu için daha önce de yardım çağrısında bulunan Akgül, 'Kayseri'nin önde gelen kuruluşları oğluma destek olmuştu, şimdi 9 aşıya daha ihtiyacımız var. Lütfen Azad'ıma umut olun acımızı dindirin' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Bir babanın yürek yakan çağrısı - Azad'ıma umut olun!

Kayseri'de yaşayan Adnan Akgül, beynindeki tümör dolayısıyla zor günler geçiren oğlu Azad için hayırseverlerden destek istedi. Oğlu için daha önce de yardım çağrısında bulunan Akgül, ‘Kayseri’nin önde gelen kuruluşları oğluma destek olmuştu, şimdi 9 aşıya daha ihtiyacımız var. Lütfen bize yardımcı olun, Azad’ıma umut olun acımızı dindirin’ dedi. 

Bir babanın yürek yakan çağrısı - Azad'ıma umut olun!

Kayseri’de yaşayan Adnan Akgül, 6 yaşındaki oğlu Azat Akgül’ün beyninde oluşan tümöre karşı yurt dışından gelen 9 aşı için hayırseverlerden destek istedi. Oğlu için yurt dışından gelecek aşıya imkânları olmadığını söyleyen Akgül, 'Daha önce yardım istemiştik, çağrımız olumlu yanıt buldu. Bizim isteğimiz para değil bize sadece aşıyı getirsinler yeter' dedi. 

Umut 9 aşı!

Azad Akgül 3,5 yıldır beynindeki tümörle mücadele ediyor. Minik Azad’ın hayatı yurt dışından gelecek olan aşıya bağlı. Konuyla ilgili yetkililer ve hayırseverlere seslenen baba Akgül, ‘Oğlum için daha önce de destek çağrısında bulunmuştuk. Allah razı olsun Kayseri’nin önde gelen kuruluşları bize yardımcı oldular. Oğluma ameliyat demişlerdi ama çok büyük riski vardı. Ameliyata gerek kalmadan aşı ile çok daha iyi bir duruma geldik fakat şimdi oğlum Azad’ın 9 aşıya ihtiyacı var. Bu aşılar yurt dışından geliyor ve benim için alması imkânsız. Devletin aylık yüzde 80 ödediği destek dışında 580 euroluk bir aşı tedavisine ihtiyacı var ama biz ekonomik imkansızlıklar nedeniyle aşıyı yaptıramıyoruz. Ben inşaat işçisiyim. Ailemi zor geçindiriyorum. Kimseye el açmamak için inşaatlarda çalışıyorum. Kazandığım parayla anca evimi geçindirebiliyorum. Bu yüzden bize daha önce de yardım eden kuruluşlara, hayırseverlere ve yetkililere sesleniyorum. Biz para değil aşı bekliyoruz. Bana ulaşmak isteyen 0539 713 78 37 nolu numaradan ulaşabilirler. Sesimizi duyun, duyurun Azad’ıma umut olun. Acımızı dindirin” ifadelerini kullandı.