Bir Kayserispor sevdalısı daha formasına kavuştu - Kayseri Anadolu Haber

Kayseri Anadolu Haber Gazetesi Kayserispor forması hediye etmeye devam ediyor. Kayserispor - Alanyaspor maçının skorunu bilen Mehmet Ercan isimli sporsever, gazetemize gelerek, Kayserispor formasını spor servisinden Hakan Çiftci ve Muhammed Kösedağ'dan aldı. Kayserispor forması kazanmak için neler yapmanız gerekiyor? Tüm ayrıntılar haberimizde...

Bir Kayserispor sevdalısı daha formasına kavuştu - Kayseri Anadolu Haber

Kayserispor sevgisinin şehirde yayılması adına Kayseri Anadolu Haber olarak başlattığımız ankette Kayserispor forması kazanan isimler tek tek formalarına kavuşuyor.

Skoru bilen 3 sporsever formasına kavuştu

Kayserispor – Alanyaspor maçının skorunu doğru bilen ve formayı kazanan 5 kişiden 3’ü formasına ulaştı. Sarı-Kırmızılı takımın formasını Spor Adamı (Twitter), Mehmet_bhc (Instagram), Görkem_Mehmet_Erva (Instagram) ve Efe.Karakaya38 (Instagram) kazanmıştı. Spor Adamı, Ömer Toy’dan sonra  Mehmet Ercan'a formasını teslim ettik. Çekiliş sonrasında Kayserispor formasına kavuşan isimlere formalarını spor servisinden Hakan Çiftci ve Muhammed Kösedağ takdim etti. Şu ana kadar, sadece formasını almayan tek kişi olan Efe.Karakaya38 (Instagram) kaldı. Kayserispor – Adana Demirspor maçında da skoru bil formayı kazan kampanyasını yapacağımızı buradan duyuruyoruz. Bu kampanyada da skoru bilen 3 talihli daha Kayserispor forması kazanma şansı bulacak
Kayserispor forması kazanmak için mutlaka Kayseri Anadolu Haber gazetesinin sosyal medya platformlarını takip etmek zorundasınız. Kayserispor – Adana Demirspor maçı için Cuma günü paylaşımı yapacağız. 

Kayserispor forması nasıl kazanılır?

Kayseri Anadolu Haberin kayserianadoluhaber  facebook, instagram ve X (twitter) sosyal medya platformlarını takip edip, paylaşılan haberin altına skor tahmini yapmanız gerekiyor. Forma kampanyası için skor tahmini haberinin altına Facebook, Twitter’dan ve internet sitemiz Kayseri Anadolu Haberden maç saatinden 1 dakika önce yorumunuzu yapmanız gerekiyor. Maç başladıktan sonra yapılan yorumlar ve sonradan yapılan düzeltmeler geçersiz sayılacaktır.
Kayserispor formasını kazanmak için Kayseri Anadolu Haberi takip etmeye devam edin.