Bir konser de Talas'ta! Halk müziği fırtınası esecek...

Talas Belediyesi'nin yıl boyunca sürecek 'Festival Talas 100'üncü Yıl Etkinlikleri' kapsamında başlattığı yaz akşamları konserlerinden ikincisi yapılacak. Türk Halk Müziği'nin sevilen hangi iki ismi sahne alacak? Festival ne zaman gerçekleşecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bir konser de Talas'ta! Halk müziği fırtınası esecek...

Talas Belediyesi'nin yıl boyunca sürecek 'Festival Talas 100'üncü Yıl Etkinlikleri' kapsamında başlattığı yaz akşamları konserlerinden ikincisi yapılacak. Türk Halk Müziği'nin sevilen hangi iki ismi sahne alacak? Festival ne zaman gerçekleşecek?

Bir konser de Talas'ta! Halk müziği fırtınası esecek...

“Festival Talas 100'üncü Yıl Etkinlikleri” çerçevesinde başlatmış olduğu yaz akşamları konserlerinden ikincisi hafta sonu gerçekleşecek. Türk Halk Müziği’nin sevilen ikilisi Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu, 20 Ağustos Pazar günü müzikseverlerle bir araya gelecek.

Sanatsal ve kültürel etkinliklerle Kayserililerin dikkatini çeken Talas Belediyesi bu hafta sonu da yine türkü severlere özel bir akşam yaşatacak. Festival Talas 100'üncü Yıl Etkinlikleri geçen hafta açılışı yapılan Mevlana Meydanı'ndaki amfi tiyatroda 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

Saat 20.00’de başlayacak türkü gecesine herkes ücretsiz olarak katılabilecek.