Bir şok daha: Kayserispor'a ikinci kez üç puan silme cezası

Süper Lig takımlarından Kayserispor'a, ligin başında aldığı 3 puan silme cezasına ek olarak tekrar bir ceza daha gelebileceği gündemde. Kulübün yaşadığı bu ceza tehdidi Kayserispor camiasında geniş yankı uyandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bir şok daha: Kayserispor'a ikinci kez üç puan silme cezası

Geçtiğimiz dönemde transfer tahtası, mali sorunlar gibi problemlerle karşı karşıya kalan Mondihome Kayserispor’un yüzü gülmüyor. Ligin başında 3 puan silme cezası alan Kayserispor’a yine 3 puan silme cezası getirileceği gündeme oturdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu 19 Ocak 2024 günü gerçekleştirdiği toplantısında Kayserispor’un 3 puan silinmesine ilişkin itirazını değerlendirmiş ve kulübün itirazını reddetmişti. 
TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ‘Kayseri Spor Futbol A.Ş.’nin Kulüp Lisans Kurulu’nun 30 Kasım 2023 tarihli E.2023/71- K.2023/3 sayılı kararına itirazı incelendi. Tahkim Kurulu’nun 12 Ocak 2024 tarihli toplantısında incelemeye alınan dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; Kulüp Lisans Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir’ denilmişti. 

Bir şok daha: Kayserispor'a ikinci kez üç puan silme cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Kayserispor’a verilen ilk 3 puan silme cezası ile ilgili açıklama yapan Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, 'Yaz aylarında transfer yasağını kaldıran, futbolcu maaşlarını düzenli ödeyen camiamız bu sıkıntıların da üstesinden gelecektir' şeklinde konuşmuştu.

Bir şok daha: Kayserispor'a ikinci kez üç puan silme cezası

Yeni ceza tehdidi ise futbol camiasının gündemine oturdu. Kayserispor’un konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Yalanlama geldi

Sosyal medyada Kayserispor'a tekrar 3 puan silme cezası ile ilgili paylaşım yapan bir hesaba Kayserispor taraftarı kullanıcı, 'Şu kaynak, önce bize bu bilgiyi nereden aldığını ve bu durumu detaylı izah etsin kafanıza göre haber yapmak neyin nesi hayırdır, bu konuda Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç'tan derhal açıklama bekliyoruz, haber sahteyse bu arkadaşlar hakkında hukuki bir süreç olacak mı? Yeter artık, psikolojimizi bozdunuz!' şeklinde yorum yaptı.

Koç ise kullanıcıya iddiaları yalanlayarak 'Her yalana yalan mı diyelim?' dedi.