Bir tek o eksik – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Kupa'daki 4-0'lık başarısının ardından Süper Lig'de Pendikspor'u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı takımda son durum hakkında güncel bilgiler haberimizde.

Bir tek o eksik – Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Türkiye Kupası'nda Vanspor'u genç yetenekleri Baran Ali Gezek, Yiğit Emre Çeltik, Mehmet Eray Özbek ve Hayrullah Erkip'in golleriyle 4-0 mağlup ederek, gözünü Süper Lig'e çevirdi.

10 Aralık Pazar günü, son haftaların formda takımı Pendikspor'u sahasında ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılı takım, yeni bir galibiyet serisi hedefliyor. Süper Lig'de son altı maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve beş galibiyet, bir beraberlikle dikkat çeken Kayserispor, taraftar desteğiyle başarıdan başarıya koşuyor.
Takımın önemli oyuncularından Kartal Kayra Yılmaz, Trabzonspor maçı öncesinde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle Trabzon kafilesine yer almamıştı. Pendikspor karşılaşmasında da forma giymesinin zor olduğu öğrenilen genç futbolcunun durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, taraftarlar doğru bilgiye ulaşmak için kulüpten haber bekliyor.
Teknik direktör Recep Uçar, geçtiğimiz hafta Kartal Kayra’nın yerine Miguel Cardoso’ya şans tanımış, Portekizlinin yerine ise Ramazan’ı sahaya sürmüştü. Sarı-Kırmızılı takım, Kartal Kayra Yılmaz'ın yokluğunda nasıl bir performans sergileyecek, merak konusu.