Bir transfer daha! Boa Morte Kayserispor'da...

Kayserispor'da transfer yasağına konu olan 61 adet dosya çözüme kavuşturuldu ve transfer yasağı kaldırıldı. Başkan Ali Çamlı videolu paylaşımla müjdeyi duyurdu. Şimdi ise yeni transferler bir bir açıklanacak. Detaylar haberimizde...

Bir transfer daha! Boa Morte Kayserispor'da...

Kayserispor'da transfer yasağı kaldırıldıktan sonra yoğun saatlere girilmiş durumda. Transferleri sağlık kontrolünden geçiren Kayserispor, transfer döneminin son gününde TFF'ye bildirim yaparak evrakları teslim etmesi gerekiyor.

Yarın Gaziantep FK maçında yeni transferin sahada olması için çabalayan Kayserispor, yoğun bir mesai harcıyor. Hasan Ali Kaldırım ve Onur Can Piri'nin ardından hücuma bir takviye yapıldı.

Aylton Boa Morte’yi kadrosuna kattı
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, prensipte anlaşma sağlanan isimlerin sağlık kontrolünden geçtiğini belirtti. Son olarak Portekiz'den sağ kanat - forvet mevkiinde oynayan Aylton Boa Morte kadroya takviye edildi. 

Sağ kanat ve forvet mevkiilerinde oynayan 29 yaşındaki Portekizli Aylton Filipe Boa Morte geçen sezon Arabistan Ligi ekiplerinden Khorfakkan'da 29 maça çıkarken 13 gol kaydetti, 3 de asist yaptı.