Biri bitti, diğeri başlıyor!

Kayserispor, 4 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Kapalı Kale'den yapılan kombine duyurusuyla taraftarlar için önemli bilgiler paylaşıldı. Yeni sezon için kombineler ve Passolig vize işlemleri için neler yapmak gerekiyor? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Biri bitti, diğeri başlıyor!

Sezonun başlamasına az bir süre kala, Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına start vermeye hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılı takım, 4 Temmuz Perşembe günü yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Takımın cefakar taraftar grubu Kapalı Kale, bu döneme özel bir açıklama yaptı.

Biri bitti, diğeri başlıyor!

Kapalı Kale'den kombine duyurusu yapıldı

Kapalı Kale tarafından yapılan açıklamada, "Büyük Kayserispor Taraftarı, Kuzey Alt kombinelerimizde ilk listeleme işlemlerimiz derneğimizde bitmiş olup, ikinci listemize isim yazma işlemlerimiz başlamıştır. 30 Temmuz’a kadar isim yazma işlemi devam edecek olup, 31 Temmuz’da yüklemeler yapılacaktır. Eksik ya da hatalı taraftarlarımızın bilgisi sayfamızdan paylaşılacaktır. Kombine için 31 Mayıs 2025’e kadar Passolig vize tarihi zorunludur. Vize ücreti: 165 TL, kombine ücreti: 1000 TL. Biriz Hep Birlikteyiz Sezonu. Tam Bağımsız Kapalı Kale" bilgisi paylaşıldı.

Yeni Sezona İddialı Başlangıç

Ali Çamlı Başkanlığındaki Kayserispor, geçtiğimiz sezon zor bir süreç yalamıştı. Sarı-KIrmızılılar, daha dikkatli olarak, yeni sezona güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyor. Başkan Ali Çamlı ve taraftarların da sezonun açılışında tesislerde olması bekleniyor.