Birikim Okulları'ndan gazetemize ziyaret

Kayseri Birikim Okulları ortaokul müdür yardımcısı Dilşad Ergüneş Örnek ve Kayseri Birikim Okulları lise müdür yardımcısı Mayriye Çiftçi gazetemizi ziyaret ettiler. Haberin detayı Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Birikim Okulları'ndan gazetemize ziyaret

Kayseri Birikim Okulları Ortaokul Müdür Yardımcısı Dilşad Ergüneş Örnek ve Kayseri Birikim Okulları Lise Müdür Yardımcısı Mayriye Çiftçi gazetemizi ziyaret ettiler. Kayseri Anadolu Haber ortaklarından Cemil Görücü ile yeni eğitim- öğretim yılı ve okul eğitim modellerine ilişkin fikir alışverişinde bulunarak okullarının tanıtımını yaptılar.

Okul; Hayat Denge Modeli, Sözlük Özgürlüktür Programı, Çoklu Yabancı Dil Programı, Doğanın Eğitici Birliği, Felsefe Okulu Düşünce Okulu, Proje Tabanlı Eğitim, Harezmî Öğretim Yönteminin yanında gelişimin sürekliliğini sağlayan öğretim ortamları, Rahleyi Tedris, Simurg Öğrenci Kulüpleri, Estetik ve Sanat Eğitimi, Drama Eğitimi, Sosyal Sorumluluk Programı, Evrenin Dili Matematik, Din ve Hayat Programı,  Hyflex Eğitim Uygulamaları gibi birçok özgün ve milli eğitim modelini bünyesinde bulunduruyor.

8 ilde 15 kampüs, 7 bağımsız Anaokulu, 20 Kişisel Gelişim Kursu ile 28 yıldır eğitim odaklı bir hizmet veren bir eğitim kurumu olan Birikim Okulları; 2023 yılında Kayseri, Kocaeli, Denizli ve Kilis’te şubelerini açıyor.

Talas kampüsünde okul Öncesinden Anadolu Lisesine kadar tüm kademelerde öğrenci kabulü yapan okulda kayıtlar, 1 Mart 2023 itibariyle başlayıp 11 Eylül 2023 tarihine devam edecek.