Birikim Okulu'ndan açıklama! Talas Kampüsü açılıyor

Birikim Okulları Kayseri Kampüs Müdürü Hüseyin Arslan 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Birikim Okulları Talas Kampüsü'nün açılacağı konusunda açıklamada bulundu. Peki açılışa özel indirim olacak mı? Kayıtlar ne zamana kadar sürecek? Haberin detayları Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberlerinde…

Birikim Okulu'ndan açıklama! Talas Kampüsü açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birikim Okullarının 28 yıllık kurumsal deneyimi ile birlikte yeni eğitim öğretim yılında Kayseri’de açılacağı müjdesini  paylaşan Kampüs müdürü Hüseyin Arslan ;


“Birikim Okulları 28 yıllık kurumsal deneyimi ile birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılında Talas yerleşkesinde kampüsünü açıyor. 


Okulumuz 8 ilde 15 kampüs, 7 bağımsız Anaokulu, 20 Kişisel Gelişim Kursu ile 28 yıldır tamamen eğitim odaklı bir hizmet vermektedir. Bu yıl Kayseri, Kocaeli, Denizli ve Kilis’te şubelerimizi açıyoruz. Talas kampüsümüzde Okul Öncesinden Anadolu Lisesine kadar tüm kademelerde öğrenci kabulümüz olacaktır. Şu anda protokol, kurum, kuruluş ve STK ziyaretlerimizle markamızı Kayseri’ye anlatmaya çalışıyoruz.

Okulumuz; Hayat Denge Modeli, Sözlük Özgürlüktür Programı, Çoklu Yabancı Dil Programı, Doğanın Eğitici Birliği, Felsefe Okulu Düşünce Okulu, Proje Tabanlı Eğitim, Harezmî Öğretim Yönteminin yanında gelişimin sürekliliğini sağlayan öğretim ortamları, Rahleyi Tedris, Simurg Öğrenci Kulüpleri, Estetik ve Sanat Eğitimi, Drama Eğitimi, Sosyal Sorumluluk Programı, Evrenin Dili Matematik, Din ve Hayat Programı,  Hyflex Eğitim Uygulamaları gibi birçok özgün ve milli eğitim modelini de bünyesinde bulunduran bir markadır.”  ifadelerinde bulundu.

Kayıtlar ne zaman başladı?

1 Mart 2023 itibariyle başlayan kayıtlar 11 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek.


NE ZAMAN AÇILIYOR?


Arslan, “Okulumuz 2023-2024 eğitim- öğretim yılı eylül ayı itibariyle açılacak. Şu an itibariyle okulumuzu tanıtıcı faaliyetler yürütmekteyiz. Alpaslan Mahallesi’nde Mustafa Şimşek Caddesi üzerinde tanıtım ve kayıt ofisimiz var. Şu an itibariyle protokol, kurum kuruluş ziyaretleri ve öğrenci veli görüşmeleriyle kayıt sürecini başlatmış bulunuyoruz.” dedi.


Yalnızca akademik olarak değil aynı zamanda sanat, spor ve kültür alanlarında da birçok faaliyet göstererek öne çıktığını dile getiren Arslan şu sözlerini ekleyerek konuşmasını sürdürdü 
“Okulumuzda çift dilli yabancı eğitim modeli mevcuttur. İngilizce eğitiminin yanında ikinci yabancı dil olarak Almanca eğitimimiz mevcut. 5. sınıflarımızda yabancı dil hazırlıklı eğitim programı yürütüyoruz. Okulumuzun kendisine ait kişisel gelişim kurs merkezleri, kendisine ait yayınları, online eğitim platformları bulunmaktadır. Bunun yanında sadece akademik eğitim değil sosyal, duygusal ve fiziksel eğitimi de ön plana çıkaran, hafta sonu, yaz ve kış okulu gibi yoğun sanat, spor eğitimlerinin bulunduğu bir modelde eğitim çalışmaları yürütülmektedir.”                                                            
Açılışa özel %50 eğitim bursu ile kayıtları almaya başladıklarını Kayseri Olay ile yaptığı röportajda da belirten Arslan,  Alparslan Mahallesi, Mustafa Şimşek Caddesi, No.94 adresinde bulunan tanıtım ofislerinde öğrenci ve velilerin detaylı bilgi sahibi olabileceklerini belirterek sözlerini noktaladı.