Birleşik Kafkasya Derneği'nde duygulandıran bağış

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremden etkilenen vatandaşlar için tek yürek olan Türkiye'de oyuncak ve kumbarasındaki paralarını depremzedelere bağışlamak üzere Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği'ne gelen çocuklar, dernek üyelerine duygusal anlar yaşattı.

Birleşik Kafkasya Derneği'nde duygulandıran bağış

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelerek 10 ili etkileyen deprem sonrası, depremzedelere yardım akmaya devam ediyor. Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği de yardım kampanyalarını aralıksız sürdürürken derneğe gelerek oyuncaklarını ve kumbarasındaki parasını depremzedelere bağışlamak isteyen çocuklar dernek üyelerine duygusal anlar yaşattı.

Oyuncağın içinden çıkan notu gördüklerinde dernek olarak çok etkilendiklerini kaydeden başkan Cemil Görücü, “Çocuklar kendi oyuncaklarını deprem bölgesindeki çocuklara göndermek için derneğe getirdiler. Kumbarasında biriktirdiği parayı o bölgedeki çocuklarla paylaşmak için yine derneğimize getirip bağış yaptılar. Oyuncaklarını getirip de oyuncaklarından vazgeçebilecek yüreğe, güzel yüreğe sahip bu yavrularımızı tebrik ediyoruz. Gözlerinden öpüyoruz. Dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi, sevginin paylaşımı bu demektir. Kendi eşyalarından vazgeçecek kadar yürekli bu çocuklarımızı tebrik ediyor, kutluyoruz” ifadelerinde bulundu.

Oyuncağın içinden çıkan not şu şekilde, “Merhaba. Benim adım Tuna. Evinizin deprem yüzünden yıkılmasına çok üzüldüm. Oyuncağımı sizinle paylaştığım için çok mutluyum” >>Selma Kan