Biyonik Adam: Özgür Sinopluoğlu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Faaliyetleri Müdürü Özgür Sinopluoğlu, performansı ile göz kamaştırıyor. Biyonik adam olarak adlandırılan Sinopluoğlu, Erciyes'te en çok konuşulan isim oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde… 

Biyonik Adam: Özgür Sinopluoğlu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Faaliyetleri Müdürü Özgür Sinopluoğlu, Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail 2023 Dağ Koşusu'nda gösterdiği başarı ile genç sporculara, adeta taş çıkartıyor.

Biyonik Adam: Özgür Sinopluoğlu

7'nci defa düzenlenen bu prestijli yarışmada 12 kilometreyi 1 saat 46 dakikada koşarak yaş kategorisinde 3'üncülük elde eden Sinopluoğlu, genel klasmanda ise 18'inci oldu.

Biyonik Adam: Özgür Sinopluoğlu

Sinopluoğlu, bu başarının spor hayatındaki en değerli ödül olduğunu belirtti. Sağlık yaşamını teşvik eden Sinopluoğlu, "Sağlıklı Yaşam İçin Koşmaya Devam" diyerek bu tavsiyeyi vurguladı.

Biyonik Adam: Özgür Sinopluoğlu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Faaliyetleri Müdürü'nün bu çarpıcı başarısı, gençlere örnek oldu. Sinopluoğlu'nun başarısı, spor camiasında takdirle karşılandı.
Her yıl düzenlenen Erciyes Ultra Sky Trail yarışmasına damga vuran Özgür Sinoplu için ‘biyonik adam’ yakıştırması yapıldı.