Böhürler cevapladı: Kararsızlar AK Parti'ye döner mi?

AK Parti Kayseri 2. sıra milletvekili adayı Ayşe Böhürler, 'Kararsız kalan, kalbi kırılan insanlar var. Bunların eli CHP'ye de oy vermeye gitmiyor' dedi.

Böhürler cevapladı: Kararsızlar AK Parti'ye döner mi?

 AK Parti Kayseri 2. Sıra milletvekili adayı Ayşe Böhürler Habertürk'te katıldığı yayında “Kararsızlar AK Parti’ye döner mi?” sorusunu cevapladı.

Böhürler, “Ben yönlenen kim var diye düşünüyorum. Çok da fazla yönlenen yok. Kararsız kalan, kalbi kırılan insanlar var. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi biz bu kalbi kırıkların gönlünü almak istiyoruz. Siyaset güzel ilişki kurmayı da beraberinde getirir. Demek ki güzel ilişkiler kurulamamış, demek ki bazı yerlerde hatalar olmuş. Bütün bunları tamir etmek istiyoruz. Biz bunları kendi içimizde de sürekli konuşuruz. Cumhurbaşkanımız bunu bir politika olarak da ayrıca gündeme taşıdı. Bunlar eli Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermeye gitmeyen insanlar. Yıllarca Türkiye’de dindarlara yönelik zulmün, aşağılanmanın, yok saymanın, provoke etmenin, takunyalı, takkeli, eli tespihli, hacca giden başbakanla alay etmenin.. bütün bu tahakkümün içinden gelen insanların bu partiye oy vermeye elleri gitmiyor” dedi.

>>Haber Merkezi