Bomba gibi dönüyor - Kayserispor haberleri -Ks

Kayserispor'un Haitili golcüsü Duckens Nazon, milli takımda gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmeye devam ediyor. Nazon, Süper Lig'de yeniden formunu yakalayıp, takıma katkıda bulunmak istiyor.

Bomba gibi dönüyor - Kayserispor haberleri -Ks

Kayserispor’un başarılı golcüsü Duckens Nazon, Haiti Milli Takımı’nda adeta döktürüyor. Tecrübeli oyuncu, gösterdiği başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz ay yaptığı hat-trick ile adından söz ettiren Nazon, Türkiye’de de gol atmıştı. Kayserispor’a geçtiğimiz sezon CSKA Sofia'dan transfer edilen Nazon, Başakşehir FK ve Ankaragücü maçlarında attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. Ancak sonrasında, beklenen performansı gösterememişti. Buna en büyük neden olarak yeterince pas alamadığı görülmüştü.

Duckens Nazon'dan Haiti’ye hayat öpücüğü verdi

Haiti’nin Aruba ile oynadığı karşılaşmada yıldızlaşan tecrübeli futbolcu, 38. ve 61. dakikalarda attığı gollerle takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı. Tecrübeli golcünün Milli takımda gösterdiği bu performans, yüzleri güldürdü. Nazon’un atığı goller Süper Lig’de de yeniden form yakalama sinyalleri verdi. Bu sezon Trabzonspor’a karşı gol atma başarısı gösteren Nazon’dan Gaziantep FK karşısında da sahneyi alması bekleniyor.

Bomba gibi dönüyor - Kayserispor haberleri -Ks

Hat-Trick yapmıştı 

Nazon, geçtiğimiz ay Porto Riko'ya karşı 1 gol, Sint Maarten’e ise 3 gol birden atarak önemli bir patlama yapmıştı. Kayserispor’un Haitili forveti Duckens Nazon, milli takımda gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmeye devam ediyor. Nazon, Süper Lig'de yeniden formunu yakalayıp, takıma katkıda bulunmak istiyor.